Szeretnél multikulturalista országban élni?
"szar lehet ha ennyi örömöd van az életben, hogy másokat oltogassad és offoljad a helyesírása miatt."
:D
Jól van, haver, süt az IQ-d. :D Csak így tovább, járasd le magad szépen! :)
nézd, érezd úgy, hogy te vagy az okos, tudod: "mindenki hülye csak én vagyok kiasutó!" ;)
mellesleg a vicces az, hogy te még mindig azon lovagolsz, hogy miből alakult ki a 21. századi magyar és svájci kultúra réges-rég.
"nézd, érezd úgy, hogy te vagy az okos, tudod: "mindenki hülye csak én vagyok kiasutó!" ;)"
Sajnos tőled továbbra sem vehetőek komolyan az értelmi képességeimre való megállapítások. :) Amúgy jelzem, tényeket nem kell "érezni".
"mellesleg a vicces az, hogy te még mindig azon lovagolsz, hogy miből alakult ki a 21. századi magyar és svájci kultúra réges-rég."
Miután szervesen kapcsolódik a kérdéshez, és az arra adott válaszomhoz - amit pl. tőled eltérően én szeretek megindokolni is -, ezért ki kellett térnem rá. Már csak azért is, mert a kultúra (jó esetben) egy folyamatosan változó valami, így nehéz lenne a múltja nélkül beszélni a jelenéről, vagy a jelene nélkül a jövőjéről, mivel egyikből következik a másik.
Ezen a ponton jelzem azonban, hogy ha ezután sem vagy hajlandó értelmes érvekkel előállni és megindokolni az állításaidat, akkor a továbbiakban nem is vesztegetem rád az időmet.
13:29 - Ez most valószínűleg tényleg off, de ha már említetted a svájci kultúrát, egy nevezetességük azért mindenképpen van, jelesül az Eluveitie együttes. Érdemes belenézni/-hallgatni:
igen ez egy jó számuk;)
mellesleg aki már járt svájcban, az tudja, hogy nem nulla az ottani kultúra. csak ajánlani tudom mindenkinek:)
"időt vesztegető" pajti te pedig osszad máshol a nem létező észt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!