Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szeretnél multikulturalista...

Szeretnél multikulturalista országban élni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 12:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
19%

"szar lehet ha ennyi örömöd van az életben, hogy másokat oltogassad és offoljad a helyesírása miatt."

:D

Jól van, haver, süt az IQ-d. :D Csak így tovább, járasd le magad szépen! :)

2010. ápr. 13. 13:18
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
(Ja és jelzem, te voltál off, mert te nem jöttél egyetlen értelmes érvvel se, csak nekem estél. Én végig hoztam érveket is, tehát nem voltam off. Uff. :) )
2010. ápr. 13. 13:25
 13/32 anonim ***** válasza:
32%
Az egyik előttem írónak: Mondjuk éppen Svájc nem híres egyetlen igazán híres kulturális elemről sem. Ha Svájc, akkor bank. Ennyi jut eszébe nagyjából mindenkinek róla. Szóval Svájc egy szar példa volt.
2010. ápr. 13. 13:29
 14/32 anonim ***** válasza:

nézd, érezd úgy, hogy te vagy az okos, tudod: "mindenki hülye csak én vagyok kiasutó!" ;)

mellesleg a vicces az, hogy te még mindig azon lovagolsz, hogy miből alakult ki a 21. századi magyar és svájci kultúra réges-rég.

2010. ápr. 13. 13:29
 15/32 anonim ***** válasza:
0%

"nézd, érezd úgy, hogy te vagy az okos, tudod: "mindenki hülye csak én vagyok kiasutó!" ;)"

Sajnos tőled továbbra sem vehetőek komolyan az értelmi képességeimre való megállapítások. :) Amúgy jelzem, tényeket nem kell "érezni".

"mellesleg a vicces az, hogy te még mindig azon lovagolsz, hogy miből alakult ki a 21. századi magyar és svájci kultúra réges-rég."

Miután szervesen kapcsolódik a kérdéshez, és az arra adott válaszomhoz - amit pl. tőled eltérően én szeretek megindokolni is -, ezért ki kellett térnem rá. Már csak azért is, mert a kultúra (jó esetben) egy folyamatosan változó valami, így nehéz lenne a múltja nélkül beszélni a jelenéről, vagy a jelene nélkül a jövőjéről, mivel egyikből következik a másik.

Ezen a ponton jelzem azonban, hogy ha ezután sem vagy hajlandó értelmes érvekkel előállni és megindokolni az állításaidat, akkor a továbbiakban nem is vesztegetem rád az időmet.

2010. ápr. 13. 13:40
 16/32 anonim ***** válasza:
59%

13:29 - Ez most valószínűleg tényleg off, de ha már említetted a svájci kultúrát, egy nevezetességük azért mindenképpen van, jelesül az Eluveitie együttes. Érdemes belenézni/-hallgatni:

http://www.youtube.com/watch#!v=msRy4vcSX4k&feature=fvw

2010. ápr. 13. 13:41
 17/32 anonim ***** válasza:
Én nem szeretnék. Ez nem azt jelenti, hogy csak a (régmúltban már úgy is behatást ért)magyar kultúrát szeretném itthon látni. De van egy határ. Az rendben van, ha vannak kifejezetten külföldi kulturális boltok/éttermek, viszont szeretném, ha a magyar kultúra többséget élvezne hazánkban. Végtére is MAGYARországnak hívják, nem MULTIKULTIországnak :D Ezzel a nagy globalizmussal sem értek egyet, hogy legyen az egész világ egy nagy olvasztótégely.
2010. ápr. 13. 13:45
 18/32 anonim ***** válasza:

igen ez egy jó számuk;)

mellesleg aki már járt svájcban, az tudja, hogy nem nulla az ottani kultúra. csak ajánlani tudom mindenkinek:)

"időt vesztegető" pajti te pedig osszad máshol a nem létező észt...

2010. ápr. 13. 13:50
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem neked írtam, kisöreg, hanem az előtted szólónak. Figyelj jobban! ;)
2010. ápr. 13. 13:52
 20/32 anonim ***** válasza:
attól, hogy te hülye vagy, még lehet jó a szám. pont.
2010. ápr. 13. 14:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!