Lenin és a haverjai miből éltek Svájcban?
Valóban nem csinált semmit, ha azt a 30-40 igen vaskos könyvet nem számítjuk, amit 1917-ig megírt (utána már nem nagyon volt ideje irkálni). Ha semminek tekintjük, amit egy író egész életében tesz, ha nem számít,amit egy filozófus megalkot, ha érdektelen, hogy egy komplett ideológiát nulláról kitalált elmélettel, gyakorlati kivitelezéssel (az most nem számít, mennyire eredményes).
Valóban semmit sem csinált, hiszen a könyveit a kiadói jelentették meg, cikkeit a folyóiratok publikálták (ejha: vajon miből él egy újságíró). A többit most talán hagyjuk is.
Na de mit tett eddigi életében a kérdező, a lesajnálók, amire még holnap bárki is emlékszik? Vajon milyen alappal érdeklődik a kérdező ilyen megvető módon? Gondoljak arra, hogy számára csak az munka, ha két szöget bever a falba? És hvalóban csak ennyi a munka,akkor ő most nem írna, mert nem volna mivel, hpl és hová. De megértem.
Ha baromságok irkálásával ilyen jól meg lehet élni, akkor én is belekezdek. :D
"Ha baromságok irkálásával ilyen jól meg lehet élni, akkor én is belekezdek. :D"
Tedd azt. Ki tart vissza? Írj, élj jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!