Egy kommunista lehet-e vallásos?
A kommunisták vallás-ellenesek, ateisták.
A kommunisták 90%-a zsidó, a maradék pedig eltévelyedett szerencsétlen h*lye.
A tanácskormány több mint 80%-a zsidó volt, nézd csak meg mit köszönhetünk nekik! Hazánk több mint 70%-a oda! Csak azért, mert nem tettek semmit, és a bevonuló, erőszakoló, rabló, gyilkos tótokat, szerbeket, románokat a BARÁTAINKNAK mondták.
Meg akarták öletni a NÉMET katonákat, akik ERDÉLYBEN harcoltak a MAGYAR FÖLDÉRT!
Kommunizmusba nem fér bele a vallás, hihetnek, az anti-krisztusban (zsidók által): http://www.youtube.com/watch?v=MshAGAyjYR4
A zsidók több mint 100 millió embert öltek meg, és majd' 100 évig több száz milliót tartottak elnyomás alatt. EZEKRŐL MA SZÓ SEM ESIK! CSAK A HOLOKAUSZTRÓL!
http://www.youtube.com/watch?v=NqufXtYyoW8
Aki kommunista kösse fel magát.
"Meg akarták öletni a NÉMET katonákat, akik ERDÉLYBEN harcoltak a MAGYAR FÖLDÉRT!"
Micsoda hősök ezek a nácik. Még a végén kiderül, hogy nem is rohanták le a fél világot, csupán a hazájukat védték Sztálingrádnál meg London felett bombázva :D :D
A németek ISTENigazából (hogy ne offoljak) lesz@rták, hogy kik mellett harcolnak, csak harcoljanak valaki mellett. L@szarták, hogy magyarok vagy románok, a német katonák csak harcoltak, ráadásul a korszerű, bátor románok ellen...
A német-román háború az tényleg kemény lehetett, elvégre a románok gyengék és nincs korszerű fegyverük, míg a németeknek ott a frissen szerzett Panzer 38(t), és egyéb korszerű fegyver, de a román mentalitás miatt volt igazán kiegyenlített a küzdelem...
Ne b@szakodjatok már, a náciknak ez sétagalopp volt, ráadásul mindjárt az is meglesz, hogy Hitler miatt nem támadott meg minket Szlovákia... Érdekes, hogy épp a magyarok akarták lerohanni akkoriban Csehszlovákiát, és Hitler miatt nem támadtunk, mert féltünk a megtorlásból, mert Hitler bá'-nak nem marad tót ivócimborája...
A németek utálták a magyarokat (most mindjárt jönnek azok a válaszok, hogy Hitler jobban szerette a magyarokat, mint a németeket, de ebből kezd elegem lenni), a világháborúban a keleti fronton nem engedték be a magyar katonákat a házba, ők kint aludtak a -20°-ban. Ez az igazi szeretet!!!
A kommunisták szerint minden ember egyenlő (de mégis lettek egyenlőbbek), tehát nem lehet senkinek sem vallása, elvégre az háborút szül és megkülönbözteti az embereket.
Tehát ateisták voltak.
Ezen az oldalon az 1. vagyok.
04-12 19:15-ös:
Mint nemrég kiderült, Sztálin megakarta támadni Németországot, Hitler tudta ezt, és ezért támadott előbb. A szovjet hadsereg azért hátrált, mert támadó offenzívára volt felszerelve, és így védekezni kevésbé hatékonyan tudott. A londoni bombázásról: Nem is tudom ki üzent hadat Németországnak... Lehet hogy Anglia? Nem is tudom ki akart többször is békét kötni az angolokkal? (Rudolf Hess-t küldték, akit Churchill börtönbe vetett) Csak nem a németek? A háborút a zsidók provokálták, ugyanis Hitler hadserege 1946-ra lett volna kész! Nézd csak meg ki bojkottálta és korlátozta a Németországgal való kereskedelmet...
[link] <--- Hasznos lehet egyeseknek...
21:51-es:
Igen, jönnek, mert h*lyeséget beszélsz. Miért ne jönnének?... Nekem egyik nagyapám a Waffen-SS-ben volt, és Sztálingrádnál esett el, míg a másik a Donnál harcolt, de hazajött. Az a nagyapám aki Sztálingrádnál harcolt, leveleiben leírta hogy csokit osztogattak (IGEN, A WAFFEN-SS-ESEK, AZOK A CSÚNYA-GONOSZ NÁCIK...) az orosz gyerekeknek, élelmet vittek, stb.
Aki a Donnál volt, elmesélte hogy egy német tisztel jó barátságba került, és az egész százada kapott takarókat, melegebb ruhát (igaz, ezt a németek "lopták" orosz katonákról, dehát nekik már úgysem kellett, mindenesetre a németek másoknak - mondjuk a románoknak - nem adtak semmi ilyesmit...)
utolsónak: 21:51 vagyok.
Nekem semmi bajom a nácikkal, de sok tévhit van az egész 20. századról, és ki tudja, mikor tudjuk meg az igazat.
Sokan azt gondolják, hogy Hitler imádta a magyarokat, sokan pedig azt mondják, hogy alsóbbrendűnek tekintette (elvégre szlávok közt vagyunk). Ezt csak Hitlertől tudhatjuk meg, de amíg minden ember azt üvölti, hogy aki szerint Hitler utálta a magyarokat, az zsidó, addig nem fogunk előlrébb jutni.
A románok megverése nem is lenne a németeknek ügy, úgyhogy erről ne beszéljünk, ráadásul Hitler minket is leállított, amikor tovább akartunk menni a Felvidékre (mert kellett nekik egy Szlovák bábkormány).
De nem tudom, hogy a kommunistáktól hogy lehet eljutni a német-magyar viszonyokig.
NEM.
"Nekem semmi bajom a nácikkal"
Idéztem magamtól... Ezt szépen megaszontam.
Nem úgy értem, hogy semmi bajom a nácikkal, csak elismerem, hogy amit tettek, az tényleg nagy szó, és Hitlert is többre tartom, mint jónéhány kommentelőt, (mondjuk NEM ennél a kérdésnél).
14:02-es vagyok.
Csak az a gond, hogy a magyarok nem szlávok. Szlávok a szlovákok, lengyelek, stb.
És ezzel sincsen baj. Mert Hitler nem utálta a szlávokat, ezt csak utólag mondják így. (Mint ahogy rengeteg minden mást is) Ugyanis LENGYELEK, OROSZOK (Hitlerről azt állítják hogy minden oroszt zsidónak mondott) léptek be a Waffen-SS-be harcolni a kommunizmus ellen.
A magyarok nem szlávok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!