Az rtl klub tudta, hogy másfél órával tovább fog tartani a szavazás?
Figyelt kérdés
A teletexten már reggel lehetett látni, hogy meg lesz szakítva a választási műsor és a Garfieldot fogják adni. Jöhetnek az összeesküvés elméletek!2010. ápr. 11. 19:40
2/9 anonim válasza:
Nem. Csak mit tudnak mutatni .... Meg szerintem nyilvánvalo voltt hogy a ujjitás miatt lesznek gondok ...
3/9 anonim válasza:
fura volt...de remélem nincs gubanc:D
4/9 anonim válasza:
Én pont arra gondoltam hét előtt pár perccel, hogy az RTL-nek nem lesz bukta, hogy filmet adnak? Hát ezek szerint nem. Lehet, hogy ők csinálták a torlódást, hogy tudjanak filmet is adni XD
Amúgy jól látom, hogy már a tv2-n is film megy?
5/9 anonim válasza:
Vissza jöttem fórumozni a k. csend miatt
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, a tv2-n is filmet adnak, de nekik nem volt kiírva, hogy közben adnak valami mást.
2010. ápr. 11. 19:53
7/9 anonim válasza:
csúszni fog az egész, mert kicsit későn mentek el az emberek szavazni és még kilométeres sorok állnak
8/9 anonim válasza:
Micsoda véletlenek vannak ebben az országban. A Jobbiknál (Syma Csarnok) pedig elment az áram...
9/9 anonim válasza:
Csak remélni tudom,hogy semmi sincs a háttérben!!!!!!!!
De egy biztos,mindegyik párt akinek gubanca lesz erre a 1,5órára fog-fogni mindent.
De azért engedtessék meg,hogy a véleményem kifejtsem.
Nekem nagyon furcsa,hogy 10,5!!!!!!!!!!!!!!-ig már számolják a az eredményeket.Valamelyest képet is kapnak róla,de erről senki sem tudhat.
hmmmmmmmmmmm.................
...
1,5óra!!! Sok mindenre elég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!