Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Érdemes az MSZP-re szavazni?

Érdemes az MSZP-re szavazni?

Figyelt kérdés
Abból a szempontból, hogy a fidesz (mert nyerni fog) ne legyen egypárt mert akkor bármit megtehet (2/3-os) és ha van kemény kritika a háta mögött akkor megpróbál jobban dolgozni(?)
2010. ápr. 8. 22:36
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Tulajdon képpen az lenne a legjobb, ha lenne még vagy 4-5 párt vagy feloszlana a fidesz több kicsi pártra.
2010. ápr. 8. 22:45
 12/35 anonim ***** válasza:

Miért nem az alapján döntesz, hogy elégedett vagy-e az elmúlt 8 év kormányzásával, a jelenlegi életszínvonaladdal, a fizetéseddel, az egészségüggyel, a társadalom hangulatával, a lehetőségeiddel?

Nincs saját önálló véleményed?

2010. ápr. 8. 22:46
 13/35 A kérdező kommentje:

A jelenlegi életszínvonalam elég jó (lehetne jobb is :D). Ezt nem az MSZP-nek köszönhetem, hanem azért mert megteremtettem magamnak az életszínvonalamat.

Az ember kilátásai nem az aktuálpolitikai helyzettől függenek, max akik az álom pénzén élnek. Lesz aki a FIDESZ uralom alatt is sírni fog hogy ez így nem jó, ez neki nem elég. stb...

2010. ápr. 8. 22:49
 14/35 anonim ***** válasza:
Igy van!! Ha elégedett vagy az elmúlt 8 évvel akkor szavazz az Mszpre,csak azért mert,hogy a Fidesznek ne legyen meg a 2/3-a,az gyerekes!!Egyébként meg lesz nekik,nyugi!;)
2010. ápr. 8. 22:50
 15/35 anonim ***** válasza:
A FIDESZnek nem lesz meg 5 százaléka. Fölösleges ellenük szavazni.
2010. ápr. 8. 22:52
 16/35 anonim ***** válasza:

"Először is nem csak a nyugdíjasok szavaznak az MSZPRE,hanem a munkásemberek is,akik baloldali érzelműek."

Mszp mitől lenne baloldali, mert azt mondja magáról? Ne higyj már el minden sz@rt. Magasról leszarja a kisembereket, egyre többet fizetünk, egyre kevesebb pénzt kapunk, a szolgáltatások a padlón vannak, főleg az egészségyügy és a közbiztonság. Az MSZP-nek 3 kormányzási ciklusa volt eddig, és mindig elégedetlenebbek voltak az emberek. A sok hülye meg megszavazta őket 2002-ben megint. Aztán jött Kurcsány, és onnan kezdődött a lavina. Remélem még meg lehet állítani.

2010. ápr. 8. 22:52
 17/35 anonim ***** válasza:

JOBBIKRA szavazzál inkább

Az egyik volt belső munkatárs videón keresztül mutatja be elképesztő precizitással az MSZP választási eljárását mozgósításhoz, kopogtató cédula gyűjtéshez. Az adatbázisban életkor, lakóhely és nem szerint lehetett keresni. A rendszert saját elmondása szerint Ron Werber hozta az MSZP-nek, 2002-től alkalmazzák.

ha nem akarsz te is rajt lenni egy listán minden adatoddal

http://www.youtube.com/watch?v=xyDP_DOoazg&feature=player_em..

2010. ápr. 8. 22:53
 18/35 anonim ***** válasza:
Nem lehet megállítani. Kétéve államcsődben vagyunk.
2010. ápr. 8. 22:53
 19/35 anonim ***** válasza:
Jah és nem csak nyugdíjasok szavaznak rá, én is tudom. Azt is tudom hogy a legtöbb nyugdíjas fideszes. De ha megnézed az MSZP szavazóinak arányát, legnagyobb része nyugdíjas, ebben biztos vagyok 100%-ban.
2010. ápr. 8. 22:54
 20/35 anonim ***** válasza:

"Nem lehet megállítani. Kétéve államcsődben vagyunk."

istenem, te tudod mit jelen az egyáltalán hogy államcsőd???

[link]

2010. ápr. 8. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!