Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha az Jobbik...

Mit tennétek ha az Jobbik nyerné a választásokat?

Figyelt kérdés
Én pezsgőt bontanék :D
2010. ápr. 8. 21:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

örülnék, hogy nem a fityesz sem pedig az mszp nem nyert.

érdekes, anno mind2nek adtunk esélyt, és már sikerült tönkretenniük az országot. én ilyen bandának nem drukkolok még1x.

győzzenek. bár nem fognak, de annak nagyon örülök, h végre bekerül a parlamentbe egy olyan párt, ami ki meri mondani, hogy valójában mi megy ebben az országban, és arra teszi fel magát, hogy javítson a mai állapotokon.

2010. ápr. 8. 22:32
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Férfi létemre elsírnám magam.

70 év óta először végre nem zsidók vezetnék az országot!

Lenne rá remény, hogy a gyermekeim itt nőjenek fel, és itt találjanak munkát (különben menekülés a cigányhordák elől ... de hova ?)

2010. ápr. 8. 22:52
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Örömömben sírva fakadnék, és mondanám magamnak, hogy kedves hazám, hazatértél. Végre felemelt fejjel járnék a világban, hogy mi magyarok, nem vagyunk szolgák, akiket meg lehet alázni soha többé. Mert ha elhiszed, hogy vesztes vagy, akkor az is leszel.
2010. ápr. 8. 23:34
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Minden magyar egészségére innék valami finom pálinkát.
2010. ápr. 9. 01:33
 25/27 anonim ***** válasza:
Ahol a jobbikra szavaztak, azokon a helyeken természeti katasztrófák tömkelege dúlt. Véletlen lenne?
2010. szept. 27. 20:27
 26/27 anonim ***** válasza:
ó persze, több millió éve azért keletkezett ott folyó, mert ott a jobbikra szavaztak, ja és sok ház a tesco töltés miatt omlott be... ennyit rólad
2010. szept. 27. 21:02
 27/27 anonim ***** válasza:

Budapesten is "keletkezett" folyó, mégsem öntött ki.

Aztán nem csak árvíz volt, hanem még három féle, nem árvíztől függő, és ugyanott.

Isten mindenütt jelenvaló, és szövetséget kötött Izraellel.

Én csak azt mondom neked, botor ember, a történelemből bizton tudhatod, aki ujjat húzott az Ő népével, még mind pórul járt. Bár nem vagyok zsidó ember,de áldom Izraelt, és áldást nyerek.

A pártok meg csak jönnek, mennek. Jobbik, vagy más néven, mindegy. Ami soha el nem múlik, az a hit, a remény, és a szeretet. Én szeretem a felebarátaimat. Téged is, a hozzászólásod ellenére. Megbocsátok, mert fogalmad sincs mit cselekszel.Ennyit meg rólad.

2010. szept. 27. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!