Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti mely népekkel, etnikumokkal...

Ti mely népekkel, etnikumokkal szemben vagytok rasszisták?

Figyelt kérdés
Melyekről van rossz véleménytek, esetleg személyes tapasztalat alapján stb?

2016. máj. 9. 17:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
61%
Én mindenkivel, mert értelmes és tisztességes ember rasszista.
2016. máj. 9. 19:12
 12/24 anonim ***** válasza:
26%
Elsősorban a zsidókkal szemben, mert sokat olvastam és tapasztaltam velük kapcsolatban, egészen megdöbbentő dolgokat. Meg persze a cigányokkal, arabokkal, muszlimokkal, feketékkel szemben, bár többségükkel kapcsolatban nincs nagy tapasztalatom. De ez nem rasszizmus, amiről beszélsz. Az nem rasszizmus, ha valaki indokoltan utál egy népet. Ezt még a jó érzésű, őszinte pszichológusok is alátámasztanák. Inkább azt nevezném rasszizmusnak, ha egy fekete utálja a fehéreket, hiszen nincs oka rá, sőt.
2016. máj. 9. 20:18
 13/24 anonim ***** válasza:

Hát pl. az "ómigránsokkal" vagy "rasszista" mert sok negatív élmény kapcsolódik hozzájuk.

De az új migránsokkal szemben is bizalmatlan vagyok, aztán felőlem rasszistázhatnak tele bagólesővel egyes elemek. :)

2016. máj. 9. 21:43
 14/24 anonim ***** válasza:
15%
osztrákokat és horvátokat kivéve a szomszédos népekkel
2016. máj. 9. 21:43
 15/24 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagyok rasszista, csoportokat nem ítélek meg, csak egyéneket, és ahhoz sokat kell tenniük, hogy kivívják a masszív utálatomat.
2016. máj. 9. 23:33
 16/24 anonim ***** válasza:
27%

arabok és afrikaiak.

Aki azt állítja magáról, hogy nem rasszista az hazudik, mert a rasszizmus minden emberben genetikailag kódolva van.

2016. máj. 10. 01:38
 17/24 anonim ***** válasza:
82%
centauri erre van is valami bizonyítèkod,vagy csak fogadjuk el,mert te mondod?
2016. máj. 10. 09:18
 18/24 JarJarBinks válasza:
Mindenkivel szemben rasszista vagyok, aki nem Én.
2016. máj. 10. 15:59
 19/24 anonim ***** válasza:

A pirézekkel.

Egyébként régebben sok mindenkivel voltam "rasszista" -leginkább a feketével- ,de idő után rájöttem ,hogy a rasszizmus ,vagy mást elítélni származása miatt egy nagy répasság.

Üdv!

2016. máj. 12. 16:17
 20/24 anonim ***** válasza:
cigany, arab, muszlim, neger
2016. jún. 28. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!