Nem gondoltatok még arra, hogy a régi rendhez kellene visszatérnünk?
Hazánk és a Nyugat egyaránt eltávolodott a gyökereítől, tradícióktól.
A francia forradalom és az abból származó világ teljesen szétzilálta a hagyományos rendet.
A hagyományos rend alatt a középkori rendszert értem, amikor királyok uralkodtak Európa felett, a nemesség irányította az országok életét, nagy szerepet kapott a kereszténység stb stb
Az emberek a mai világban teljesen eltávolodtak a szellemi világtól és az olyan értékektől mint a haza, család, vallás stb.
Helyette az anyagi javakat, az élvezeteket tartják fontosnak. Az individualizmus teljesen felemésztette őket.
A vörös-liberális felforgató eszmék szétverték a tradícionális rendet pl forradalmakkal: francia forradalom, 1917-es orosz forradalom, 1918-19-es őszirózsás forradalom stb stb
Jó példa erre ez a videó: https://www.youtube.com/watch?v=aOfdg1pvtIE
Nem gondoljátok, hogy a régi rend volt a normális rend?
Nekem tetszene, aztán meg vehetnénk újra elő a guillotine-t.
Amúgy ilyen nincs, hogy "eltávolodott a gyökereítől, tradícióktól. "
A világ mindig is változott és milyen alapon nevezed te a Középkori időket tradíciónak, mikor lehet a törzsi dolgokat is elő venni.
Szerintem csak azért, mert tetszene neked az a világ.
"szellemi világtól és az olyan értékektől mint a haza, család, vallás"
Ahhoz képest minden közvélemény kutatás azt mondja, hogy a család a legelső az emberek túlnyomó részénél.
Mi van ma reggel, mindenki meghülyült?
Mik a gyökerek, a hagyományos életmód? A gyűjtöget-halász-vadász életmód, a kommunaszerű ősközösségek. A te feudalizmusod ettől jelentősen eltávolodott.
Egyébként a "haza" nem volt érték a 19. századig.
Nem gondolod, hogy mai rend egyenes következménye a régi rendnek?
A válaszokat látva az a probléma, hogy sikeresen kimosta az emberek agyát a liberális propaganda.
Miért kell mindent elhinni amit mondanak?
A történelemről hazugságokat mondanak manapság: rossznak, ördögtől valónak állítják be az olyan dolgokat amely építő és értékteremtő volt(pl a középkor) és jónak állítják be azokat amelyek valójában rombolták és felforgatták a társdalmat pl a francia forradalmat és annak eszmeiségét.
Bizonyára ismeritek azt, hogy a történelmet a győztesek írják.
Például 1945 után a Nyugat mindenfélét hazudozott Hitlerről és a nemzetiszocializmusról, szörnyűnek állították be azt stb
A "sötét" középkorról kreált képük is ugyanúgy hazugság.
Egyébként én nemesi családból származom: szüleim és nagyszüleim sokat meséltek arról is amit a ő nagyszüleik, dédszüleik meséltek nekik az akkori rendszerről és sokkal jobb volt mint a mai liberális rendszerben.
Nem kell mindent elhinni amit mondanak, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!