Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Egy igazi magyar így menekülne...

Egy igazi magyar így menekülne, ha magyarországon háború lenne?

Figyelt kérdés
Berakják Ausztriában egy alig fűtött 2 négyzetméteres dobozba egy matraccal. Ha arra megy egy újságíró az osztrák állam jóindulatát fogja zengeni neki, egyszer nem ejti ki a száján, hogy fázik, örül, hogy még mobilvécéje is van és nem kell az erdőben pisilni, fel sem merül benne, hogy esetleg internetezni akarjon vagy felhívni az otthon maradt ismerőseit, ha egyik regggel arra ébred, hogy Szlovákiába helyezték át, pillanatok alatt önként ott terem, majd a háború elmúltával képeslapot küld mind az osztrák, mind a szlovák kormánynak, hogy megköszönje a segítséget. Jól értem, hogy ez egy átlagos magyar viselkedés lenne?
2016. ápr. 29. 00:57
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
#30:Gondolom,azért,mert olyan megnyilvánulásaik vannak,mint amilyeneket soroltam.Egyébként a svájciakat is megértem valahol mecset-ügyben.A szaúdiaktól is baromi rendes,hogy fizetnék Európa "teleszórását" mecsetekkel,de valahogy én is ellenezném.Mindenestre én úgy gondolnám,hogy ha el kellene hagynom az országot és máshol élnem,nem várnám el,hogy a "befogadók" alkalmazkodjanak hozzám.
2016. ápr. 30. 20:58
 32/32 A kérdező kommentje:
De nem lehet a magyarok erényére felhozni, hogy ők nem akarták leszedetni a kereszteket, miközben keresztények voltak. Az meg, hogy voltak közöttük olyanok, akik nőket molesztáltak nem jelenti azt, hogy kulturálatlanabbak, a magyar menekültek között is voltak nyilasok.
2016. ápr. 30. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!