Ha a Jobikra szavazok megbánom?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 07:00
11/19 anonim válasza:
Igen mert ezt a programot így megvalósítani nem lehet. Minden pontja fikció (de már van 100x leírtam, hogy mi miért nem jó benne). A fidesz szavazók meg nem várnak CSODÁT a pártjuktól, így nem is nagyon fognak csalódni. A jobbikosok annál inkább...
12/19 anonim válasza:
Miért bánnád meg? Az mszp eddig semmit nem mutatott föl,mégis sokan kitartanak mellette még most is....
13/19 anonim válasza:
Igen megbánod mert a jobbikra leadott szavazat az elvesztegetett szavazat.
15/19 anonim válasza:
Szinte biztos hogy megbánod. Nézd meg a megjelenésüket,s a Magyar Gárda nevű bandájukra. Vészesen emlékeztet a Horti korszak nemzeti gárdájára, s az utána jövő vérengző nyilaskersztesekre. Te is félni akarsz?, akkor támogasd őket. Egész európa undorodni fog tőled.
16/19 anonim válasza:
mindenhol csak bántják őket...
elő rágják a múltjukat csak h áztassák őket... csak épp kutyát nem érdekli...
de **** itt már -.-
17/19 anonim válasza:
Az igazság az, hogy azt vettem észre, hogy a fidesz is a jobbik kezdeményezéseit próbálja csepegtetni.
Vagyis ha nem szavazol a jobbikra sosem tudod meg a kérdésedre a választ! Gondolom érted!
18/19 anonim válasza:
Én azt mondom nem bánod meg!
Miért kell a múlton lovagolni?
Ezeket csinálták de már NEM!
De az jobb,hogy te rengeteged dolgozol,hogy kapj egy kis pénzt és azt oda adják a cigányoknak és neked még kevesebb marad?
Ők dolgoztatnák őket ugyan úgy mint ahogy mi dolgozunk és nem a mi pénzükből élnének!
És a Jobbik ki mondja amit sokan hallani akarunk!
19/19 anonim válasza:
Milyen érdekes hogy 2010 ben milyen kevesen voltak a Jobbik mellett, kb. 10 ből 2, s most már gyakorlatilag általában több mint a fele jobbik mellett van, remélem 2018-ban is ez lesz a választásokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!