Szerintetek tenyleg megtamadnak minket?
Velemenyekre lennek kivancsi, es legyszi ne hulyuljetek ezt el, mert szerintem haltak mar meg annyian terrortamadasban, Brusszelben, es Franciaorszagban, hogy komolyan vehessuk az ISIS-t.
Nem azt mondom, hogy most akkor rettegesben kell elnunk,de azert ez a mai fenyegetes eleg komolynak hangzik. Tv is foglalkozott vele, bar en neten olvastam.
Nem valószínű.
Szerbiát sokkal jobban megfenyegették és abból se lett semmi.
Tudnal linkelni a szerb fenyegetesrol?
Kivancsi vagyok
á dehogy,csak bolondoznak.
ha nem a fővárosban laksz akkor nem kell félned.
orbán túl sokat foglalkozik a migránsüggyel meg az iszlám állammal,napi szinten nyilatkozgat a médiában,ez gyakorlatilag felhívás keringőre.
kíváncsi vagyok hogy a fenyegetés után visszább vesz-e az arcából.mindenesetre tőle szokatlan módon rögtön szaladt az ellenzékhez és ötpárti tárgyalásokat kezdeményez a kialakult helyzet miatt.
Senkit nem érdekel Magyarország csak a provinciális magyar "politikusokat", akiknek az a fontos, hogy ki a kakas a szemétdombon.
Félelmet kelteni, gyűlöletet kelteni szintén az ő érdekük.
Az ISIS tényleg egy terrorszervezet, aki elől sajnos sokan tényleg kénytelenek menekülni.
Magyarországról is fejvesztve menekülnek az emberek, de nem az ISIS miatt, hanem a gazdaságunk kiváló állapota miatt.
A terrorizmus ellen valóban fel kell emelni a szavunkat és meg kell védeni a demokráciát a szabadságot a békét és a humánumot. Segíteni kell a terrorizmus áldozatait és be kell fogadni a menekülteket, ez a mi feladatunk!
Aki fél, a felett már győztek a terroristák, vagy az őket szalmabábként felhasználó antidemokratikus nacionalista politikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!