Ti támogatnátok egy egységes Európát? Ha igen, milyen formában ( föderáció, reálunió, stb. )? Ha nem, miért nem?
a: függetlenség
b: központosított hatalom
c: b ből eredő önkény
d: visszaélési lehetőségek lásd c
e: egy ugyanilyen unió már volt egyszer csak szovjet volt a keresztneve
f: Az euró is bizonyítja hogy lehetetlen az egyenlőség amíg a gazdaság nem az márpedig nyugat jóval gazdagabb és nem kívánja megosztani
A közös fellépést külső támadások ellen katonai vagy gazdasági azt támogatom
előző voltam
aki az abc felsorolást írta
Én támogatom az egységes Európai Egyesült Államok létrehozását, amely egy szabad, demokratikus, szolidáris, fenntartható jogállam legyen.
Azért támogatom, mert a független nemzetállamok kora lejárt, nem hatékony és nem alkalmas komoly nemzetközi problémák megoldására. Azért támogatom mert összefogásra van szükség. Azért támogatom, mert egy biztonságos és békés jogállamban szeretnék élni és ezt kívánom unokáimnak is.
Azért támogatom, mert csak egy erős integráció képes hatékonyan képviselni a közérdeket a multinacionális cégek profit érdekeivel szemben. Azért támogatom, mert veszélyes világban fogunk élni és ebben egy erős egységes Európa nyújthat biztonságot.
Sok más okom is van még, de ennyi talán elég.
Egy rakás ország van, ahol nagy a gazdasági különbség és mégis egyben van.
Én sem támogatom.
A jelenlegi politikai elit miatt.
Merkel meg Juncker nagyobb hatalommal, már a világ összes arabját meg afrikaiját befogadta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!