Máshol is ilyen rossz állapotban vannak a terségek?
a fovarosokon kivul mindenhol ez van.
debrecenben pl vannak olyan utak, hogy kiesel a szekbol mire vegigmesz rajta 50-el...
Nálunk vannak utak városon belül ahol nem is tudsz közlekedni
...
Én Makón lakok,ahol az utóbbi időben nagyon sok fejlesztést hajtott végre a városban a kormányzat(pl.utak,hagymatikum,edzőterek,iskolák stb.).A C tipusú egyedek országos átlagnál jóval kisebb arányban vannak jelen(kb.0,5%).Összességében szerintem megfelelően fejlődik a térség,de az életszínvonal itt se olyan magas,kb olyan lehet,mint Debrecen környékén.(ami nagyjából az országos átlag).Voltam már párszor Heves és Nógrád megyében.Az egyértelműen látszik,hogy az Észak-Magyarországi régió van a legrosszabb helyzetben a pénz rossz irányú befektetése,a munkanélküliek nagy aránya(C),és az alacsony életszínvonal miatt.
Magyarország nyugati része szerinem meg mindenhol ugyanolyan helyzetben van.Kivéve Budapest nyugati felét és annak vonzáskőrzetében található kisebb településeket,valamint talán még Sopron környéke van az országos átlagnál jobb helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!