A gyakorikérdéseken sok a BKV dolgozó, vagy miért védik meg foggal körömmel még a csaló, civilben ténykedő jegyellenőröket is?
Talán azért mert ellentétben sokakkal azért a legtöbb emberben még van valahol a normális értékrendből, miszerint, ha nem fizettem érte, és használom akkor az lopás!
Akkor ennyi erővel éljenek az adócsalók, az áram és gáztolvajok, a közös költséggel éveket csúszók vagy egyáltalán nem fizetők, a bolti szarkák stb.
Egyébként én igenis örülök annak, ha egy közlekedési társaság keményen fellép a bliccelők ellen, ugyanis hatásos! Ismerek egy csajszit, aki csak alkalami bliccelő volt ugyan, de miután fél év alatt háromszor megbírságolták, azóta jé, rögtön lett pénze tömbjegyre! Szóval még hatásos is, ha elég sokszor buktatják le a delikvens. Szóval hajrá BKV és többi közl. társaság, bliccelőket kiszűrni!
1:
Én mindig veszek bérletet, de engem például kimondottan zavar, hogy a hatékonyabb automatizált módszerek helyett ellenőröket alkalmaznak, mindezt az én pénzemen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!