Némelyik "fuxos, BMW-s, Mercis, palotás" cigánynak úgy mellesleg miből van olyan iszonyat sok pénze? Nem irigység, csak kíváncsiság
Csak azért kérdem, mert:
1. Cigányok nem szoktak vezető beosztásban lenni. Nagyon ritka, de legalábbis 1000x ritkább, mint amennyi fuxos BMW-s cigány szaladgál az utakon:)
2. Cigányoknak nem nagyon szoktak lenni bérbe adott ingatlanjaik, vagy akármilyen üzleteik (boltjaik, kocsmáik, szépségszalonjaik, stb.), amiből még úgy azért elég jól meg lehet élni, ha megy.
3. Cigányokra eleve nagyon nem jellemző a nyelvtudás (még a magyart is elég gyengén beszélik sokan, nulla szókinccsel), sem a képzettség, sem a diploma. (Ez tény.) Nem mintha a diploma meg nyelv azt jelentené, hogy az ember automatikusan tele van:))
Szóval nem értem, hogy mégis mi a fenétől vannak úgy tele "néhányan".
Igaz lehet a pletyka, hogy a pénzes cigányok szinte egytől-egyig k.rvákat futtatnak (saját barátnő, húg - amúgy én ismerek ilyet a IX. kerületből -, vagy "nagyipar"), lopott fémmel, lopott fával kereskednek, esetleg az így összegyűjtött pénzeket uzsorára kölcsönadják? Vagy ott vannak még az aluljárós lépcsőn ülős szerencsétlenek, azt gondolom tudjátok, hogy őket is "futtatják" valakik. (De ki és hogy teheti ezt meg?)
Tehát olyasmiből szerzik a pénzüket amivel végül is kizsákmányolnak más embereket, akár a sajátjaikat is? Vagy legalábbis mindenképpen valamilyen illegális módszerekkel jutnak vagyonhoz?
Vagy még azt tudom elképzelni, ami annyira nem gázos, hogy kocsikat hoznak be külföldről:)
Szerintetek hogy van ez, tud valaki valamit ezzel kapcs.?
Általánosságban ők a vajdák, a többi cigány a hierarhiájuk szerint alájuk dolgozik be.
Illetve méhtelepezés, szinesfémben nagy pénz van, csencselés.
Bodzaszedésből.
Amúgy nem értem miért nem küldenek rájuk egy jó kis apeh-os vagyonosodási vizsgálatot.
Fokozott státusszimbólum náluk. Családi vállalkozásból, mi is megtehetnénk, hogy 5db arannyal futtatott Bömcsi álljon a ház előtt. Ennek ellenére civiccel, mondeóval, nissannal stb. középkat. autókkal járunk.(amiket 2-3 évesen veszünk és 6 évesen adunk el) Az autó rossz befektetés, túlzott mennyiségű arany pedig visszatetsző dolog mások szemében.
Érdekesség, hogy messze a leggazdagabb ember akit ismerek (5mrd+) egy yarissal nyomul. Bill gates pedig egy 15 éves volvóval na meg egy ünneplős 1988 as porschéval(kb 5 millát ér). Aki gazdag annak nem kell pénisznövelő:))
A cigánynál meg ugye két variáció létezik 200 ezer alatt: piros lada, 200 fölött: használt bmw és felfújt fux.
15:41 Igazad van! Akit én ismerek top 100 leggazdagabban van és Ford Focussal jár. Aki valóban (ismétlem: VALÓBAN) gazdag, azon nem látod, mert megdolgozott érte és nem az ölébe szakadt hirtelen! A feltörekvő vállalkozók, akiknek kicsit megszaladt, azok villognak!
A cigányok más kategória! Ami látszik az számít! Inkább bömös, meg fux, de egy putriban lakik.
Hát ha ismersz striciket, akkor gondolom tudod hogy ebből milyen iszonyatos pénzek folynak be, főleg azoknál akik külföldön futtatnak. Ahhoz hogy BMW meg fux legyen mégcsak nem is kell magyban csinálni, elég hozzá 1-2 lány!
De könyörgöm, ezeket annyira de annyira könnyen el lehetne kapni, bevarrni őket 10 évre, a teljes vagyonukat elkobozni (mennyi pénze lenne az államnak!!!), épp csak a politikai akarat hiányzik.
Azaz volna egy párt de hát ők nem nyerhetnek mert "szélsőségesek" meg "nem értünk egyet a módszereikkel", ezért nem lesz itt semmi se megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!