Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A liberalizmus leépíti az...

A liberalizmus leépíti az immunrendszert?

Figyelt kérdés

[link]

"Az Európára leselkedő két legnagyobb veszélyforrás ma egyrészt a radikális, univerzalista iszlamizmus és az európai projektért is felelős, szintén radikális, univerzalista progresszív ideológia."

Viszont, az utóbbiból következik az előbbi, vagyis az progresszív ideológia vagy nevezzük liberalizmusnak, felelős az iszlamizációért és a migránsok által elkövetett nemi erőszakért.

El kell fogadni, hogy a közel-keletieknek egészen más a kultúrájuk, nem lesz belőlük európai, sohasem.

Olyan, mintha a pontyokat akarnánk repülni tanítani vagy a verebeket úszni.

Az arab, mindig arab marad.Ahogy belőlem sem lesz néger,még, ha bekenem magam Nutellával, akkor sem.

A liberalizmus talán a HIV-hez hasonlít.Legyengíti az állam és a nép immunrendszerét.

Emellett, elveszítik ítélőképességüket, nem tudják eldönteni mi helyes, mi nem.

A család megszűnik, atomjaira bomlik szét, jelentőségét teljesen elveszíti.

A társadalom pedig szétfolyik a liberalizmus hatására, a nemzeti egység megszűnik.

Belülről pedig bomlasztják a betelepített, folyamatosan betelepülő idegen etnikumok.

2016. febr. 6. 15:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%

A négereknek és az araboknak semmi keresnivalója nincs Európában.

Az ún. szabadság bajnokai már az 1848-as patkánylázadásnál rombolták a magyarságot.

2016. febr. 6. 17:36
 12/19 anonim ***** válasza:
23%

17:11, nem értem, neked miért nem tetszik a cikk. Ja, értem! Liberális vagy.

A cikk egyébként teljesen a helyén van.

Részemről nagyon bízom benne, hogy Európa, a világ egyesítésének, a nemzetek megsemmisítésének bal-liberális terve nem fog sikerülni.

Soha nem valósulhat meg Európa politikai uniója!

2016. febr. 6. 17:56
 13/19 anonim ***** válasza:
95%

"nem értem, neked miért nem tetszik a cikk. Ja, értem! Liberális vagy. "

Az senkit sem érdekel, hogy én ki vagyok. Azért nem tetszik a cikk eu-s része, mert nem mutat alternatívát, valamint megoldást arra az esetre, ha tényleg beszüntetnék ezt a rendszert. Erősen függünk az uniótól. Viszont a cikk nem beszél megoldásról, csak veszélyforrásokról, holott én szívesebben fogalmaznám meg megoldandó problémáknak. Ha nem működik javítsuk meg, ne dobjuk ki, nagyvonalakban így gondolom.

2016. febr. 6. 18:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát a szélsőséges fajtája amit annak hívnak az biztos jóra nem vezet.
2016. febr. 6. 18:42
 15/19 anonim ***** válasza:
27%

"a cikk nem beszél megoldásról, csak veszélyforrásokról"

A megoldandó problémák egy részére éppen a veszélyforrások mutatnak. Meg kell szüntetni a veszélyforrásokat.

A megoldás további elemei: a nemzetállamokat a megszüntetésük helyett éppen, hogy erősíteni kell. A többi már utóbbiból adódik - szerződések, együttműködések, külső határok védelme stb.

2016. febr. 6. 19:01
 16/19 anonim ***** válasza:
81%

Az tiszta lap, hogyha eltűnik az Unió gazdaságilag egy csomó ország fogja alulról szagolni az ibolyát.

Ezért kell belsőleg megváltoztatni a rendszer szemléletmódját, ez viszont kis híján lehetetlen, mert a migráns bugyutaságot leszámítva Európa döntő része egyetértésre talált a mostani szemlélettel. A nagyobbik gond pedig még mindig az, hogy még a saját házunk tájékát sem tudjuk kisöpörni.

2016. febr. 6. 19:11
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

"Európa döntő része egyetértésre talált a mostani szemlélettel"

Igen, mert többségben vannak a gazemberek. Mármint az EU vezetők között. Az átlagembert pedig senki nem kérdezi. (Illetve olyanokat tanítanak velük, az átlagemberekkel Hollandiában pl., a legutóbbi információim szerint, hogy a múlt háborúi a nemzetállami lét miatt volt, ezért a nemzetállamokat meg kell szüntetni. Hogy ezt a militaristák találták ki, és éppen őmiattuk voltak a háborúk, az nem számít. Ki merne róla beszélni, és ki hinné el, mikor a történelemkönyveik mást mondanak.)

Az EU-n kívül is van élet. Akik nem tudnak az EU nélkül élni, húzzanak oda, a maradék meg rendbe hozza az országot.

2016. febr. 6. 21:44
 18/19 anonim ***** válasza:

"legutóbbi információim szerint"

Na neee. Ez nem tény, hanem egy ember véleménye a kérdező linkjéből. Ez alapvetően hibás vitaállás. Vagy akkor kérek egy forrást, egy iskolás történelem könyvet, amiben erre utaló jelek vannak. Ehhez a Thierry Baudet-hez sem csatoltak semmi forrást.

2016. febr. 6. 22:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom,hogy a liberalizmus leépíti-e Európa immunrendszerét,de az biztos,hogy úgy általában a politikusok,leépítik az emberét.Sőt,megba...ák az ember egészségét.
2016. febr. 6. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!