A Zika vírus miatt beindulhat a várandósságturizmus?
Figyelt kérdés
2016. febr. 3. 09:41
2/7 anonim válasza:
Igen, minden anyuka cuki, mikrokefáliás gyereket akar majd, és fapados járatokkal mennek ki csoportosan Brazíliába.
3/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam Brazíliából mennek északra. Már, ha gyereket akarnak!
2016. febr. 3. 10:01
4/7 anonim válasza:
A Zika vírus nem csak Brazíliában van. Egész Dél-Amerikába és Közép-Amerikába nem ajánlott az utazás kismamáknak vagy babát tervezőknek.
Nem kivitelezhető, hogy egész dél elvonul északra :) Hova mennének? USA-ba? Be se engednék őket :)
5/7 anonim válasza:
úristen..sztem inkabb ne nézz tv-t,vagy csak vmi sorozatot.
6/7 anonim válasza:
Ezt is biztos az illuminátista zsidók hárpolták oda.
7/7 anonim válasza:
"biztos az illuminátista zsidók hárpolták" - ördögöd van. A Rockefeller Alapítvány "hárpolta"
A zika vírus törzs az alábbi weblapon beszerezhető, ára non-profit vásárlónak (vagyis akár neked is) $430.00.
A History-ba belenézve beszédes nevet láthatunk forgalmazóként: A Rockefeller Alapítvány árulja és forgalmazza a ZIKA-vírust! A Rockefeller nevet szokták az illuminátista zsidókkal kapcsolatban emlegetni, ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!