Akik a "mesés keletről" álmodoznak, azok szeretnének olyan helyen élni, ahol magas a korrupció?
Mint láthatod a kelet-európai országokban nagyobb a korrupció.
Még a sokak által imádott Oroszország tűzpiros a térképen.
Jaj, kérdező, ne szopjál be mindent.
Az USA-nál korruptabb ország nem sok van.
Németek most buktak le a Volkswagennel.
Kanadában néhány éve a kormány belebukott a korrupcióba.
Az agyon ajnározott norvégok évek óta meghamisítják a kőolaj termelési és bálnavadászati adatokat.
"Ha választanom kell a korrupció és aközött, hogy nem tehetem ki a lábam az utcára, mert kinyírnak a muszlimok, én valamiért az előbbit választanám. Biztos az én készülékemben van a hiba.
"
Pont az ilyen gyáva mentalitást mellett tart itt a világ.
Európában a muszlimok aránya 0,5%.De rémeket láttok.
Még a korrupció egy hatalmas hálózat,ami mindenkire hatással van.
Ha nem is mondjuk öngyilkos merénylő formájában,de nagyon sok embert öngyilkosságba hajt,és kilátástalan helyzetbe.
Amúgy meg a kettő közül nem kell választanod.
Ugyanis a menekültek sem akarnak itt maradni.
A terrorizmusnak pedig a nyugati országok az elsődleges célpontjuk.
A nem létező ellenséggel kell harcolni,és ezért elfogadható a korrupció?
A korrupció sokkal több ember életére van hatással,mint mondjuk a migráció.
"Európában a muszlimok aránya 0,5%.De rémeket láttok."
Most még. 10-20 év múlva ők lesznek többségben. Meg ez a 0,5% is tud gyilkolni.
"Most még. 10-20 év múlva ők lesznek többségben. Meg ez a 0,5% is tud gyilkolni."
Annak a 0,5%-nak töredéke vall szélsőséges nézeteket.
De miért hiszed azt,hogy a nyugat hagyná,hogy elszaporodjanak,és felülkerekedjenek rajtuk?
Ennyi erővel fél Kelet-Európának adhatnának állampolgárságot.Belőlük még több hasznuk is lenne.
De nagyon eltértünk az eredeti kérdéstől.
Szerintem nagyon rossz gondolkodás,hogy elfogadjuk a korrupciót,mert "az a kisebb rossz".
Nem véletlenül nem akar ezekbe az országokba bevándorolni senki.
"Szerintem nagyon rossz gondolkodás,hogy elfogadjuk a korrupciót,mert "az a kisebb rossz".
Nem véletlenül nem akar ezekbe az országokba bevándorolni senki."
Rossz, vagy nem rossz csettintésre nem oldódik meg, de legalább a migrik sem akarnak idejönni ami nem is baj túlzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!