Meddig bírja még a Föld el a gazdagok önzését?
Mint látható a gazdasági növekedés a gazdagok vagyonát gyarapítja tovább.
Egyre több ember szegényedik el.
Mikor bukik meg ez a kapitalista hazugság világ?
300??? 1200 Ft-os órabérről beszélünk!!!
De igen, elmentem egyetem alatt! Pontosan 390 Ft/óráért töltöttem fel árut éjjel a tescoban! Meg 400 Ft-ért osztottam újságot. Nappal órán voltam! Ma pedig gazdag vagyok... Vicces nem? Mindent el lehet érni, csak akarni kell!
Egyébként ha kellene a pénz, meg nem lennének lusták a diákok, 300 Ft-ért is elmehetnének dolgozni! Én ennyinek is örültem anno. Sok kicsi sokra ment, egy nap kerestem kb 2500 Ft-ot, az 10 nap alatt már szép kis pénz volt nekem az ösztöndíjam mellé! És ezért én éjszaka robotoltam a Tescoban.
Most 1200 Ft óránként egy meleg irodában, kényelmes székben, csak a telefonkagylót kell emelgetni. Mégis büdös az egyetemistáknak!
en eleg regen voltam diak ugy 40 eve de akkor mondtak mindig hogy a kapitalizmus a tonk szelen all meg hogy haldoklik.
vagy a tonk nagyon stabil vagy a szervezete piszok jo a kapitalizmusnak de (szerencsere) azota is koszoni jol van;-))))
A diákmunkát azért találták ki,hogy legyen olcsó munkaerő.
Eleve milyen gondolkodás az,hogy valakinek fele annyi órabért adunk,mert diák?
300Ft-ért meg menjen a vállalkozó és álljon be,és dolgozzon ő annyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!