Ti is viccesnek tartjátok, amikor a milliárdosok beszélnek arról, hogy ők azért gazdagok, mert rendesen dolgoznak, a prolik pedig nem?
teljesen igazad van.
A dolgozó tisztességes ember meg éhen-hal. De ez a rendszer direkt így lett kitalálva a bankhatalmak által, hogy népességet tartson kordában illetve passzívan csökkentsen.
Ennek a rendszernek most vége:)
Hallottam már munkást mérnökökről filozofálni, hogy ők csak kiadják a munkát meg a szabadságokat. Hát kérdem én miért nem megy mérnöknek?
A "becsületesen dolgozó kisember" igazából nem dolgozott becsületesen, hiszen akkor nem szakmunkásként dolgozna. A tanulás is munka, és ha a szakismereteihez is így áll hozzá akkor nem tudom honnan vár csodát.
Én a saját távolabbi családomban látom, hogy én azért vagyok gazdagabb, mint a család többi tagja, mert rengeteget dolgozom, nem 8-4-ig, hanem 8- ameddig tart a nap plusz hétvégén.
Nincs életem, de pénzem van. El kell dönteni, hogy kinek mi a fontos.
Kétfajta gazdag van.
Az egyik,amit az utolsó is ír.
Aki képes éjjel-nappal dolgozni,csak,hogy még több pénze legyen,de hosszú távon az egészsége rovására megy.
Képes fennhordani az orrát,hogy ő mennyit dolgozik,közben semmi élete nincs.
A környezetemben is most betegedett meg egy 35 éves férfi nagyon.Egész életében csak dolgozott,hajtotta a pénzt.gyors kaját evett,nem sportolt.
Most pedig lehet meg fog halni.
Kérdés kinek éri ez meg?
A másik fajta,aki ügyeskedéssel vagy csalással gazdagodik meg,mások bőrén.
Ugye ezt nem mindenki vállalja be,mert sokan félnek.
Az a baj,hogy az átlagos ember,aki dolgozik,nem tud megélni és még ráfogják,hogy lusta,mert nem akar álmában is dolgozni.
Melyik területen nem lehet "megélni" kemény munkával, tucatember szintjén?
Kettő ilyen van : a szociális, és a közszolgálati. Viszont ezeket a területeket nem is a pénz miatt kell választani.
Az emberek lusták tanulni, és a semmire nem lehet fizetni, sokat pedig pláne nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!