Mikorra várható a civilizáció összeomlása?
Figyelt kérdés
Én olyan legfeljebb 50 évre tippelnék, de akár 20-25 is lehet. Kérlek mondjátok hogy még az én életemben összeomlik.2016. jan. 18. 15:08
1/10 anonim válasza:
Jövőhét pénteken. Utána ebéd Julcsi néniék teraszán.
2/10 anonim válasza:
mult het kedden volt.
De mar elmult.
3/10 anonim válasza:
Nem olyan biztos, hogy még életedben összeomlik. Sokkal később is sor kerülhet rá.
4/10 anonim válasza:
A globális vagyok 50% a leggazdagabb 1% kezében van már most.
Talán,ha elérti a 70-80%-t,akkor majd elgondolkodnak talán,hogy le kellene adni a luxusból.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi :( Jó ezek tényleg jók voltak, de én csak egy véleményt kértem, ha hülyeségnek tartod azt is megírhatod.
2016. jan. 18. 15:48
7/10 anonim válasza:
Az illumináti pénteken ül össze tanácskozásra a szabadkőművesekkel és az ufózsidó gyíkemberekkel. Szóval szombatra már lehet lesz pontos időpont.
8/10 anonim válasza:
Hát az elmúlt 10-15 ezer évben nem történt meg, szóval szerintem e tendencia alapján még várnunk kell a Nap kihüléséig pár millió évet.
Bár végülis a hidegháborúban nem álltunk ettől olyan messze.
10/10 anonim válasza:
Sok kedves ember, az ilyenek miatt tartunk ott ahol, a világ veszélyessé vált és instabillá, napjainkban a civilizációnk megbukott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!