Ki szeret Magyarországon élni?
Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 18:26
11/14 anonim válasza:
Jelen! :)
Amíg nem múlik rajta az életünk, nem megyek külföldre. Azért biztos nem, hogy több pénzem legyen, mert sokminden sokkal fontosabb a pénznél, ami itt van Magyarországon.
12/14 anonim válasza:
Én szeretem a hazámat, mert ideköt minden. Középosztály szintjén élek, de ha szegényebb lennék, akkor is itt maradnék, mert a pénznél vannak sokkal fontosabb dolgok is.
13/14 anonim válasza:
Szeretek itt elni. Minden evben hazajovok angliabol es itt toltom az eves szabimat.
14/14 anonim válasza:
Gondolom, elsősorban a magyarok. Aztán meg azok a nem magyarok, akiket megfogott valami, ami magyar, vagy Mo-on levő dolog. Pl. a nyelv, a történelem, a zene, valami más kulturális dolog, vagy természeti adottságok.
Vagy vannak, akik magyar párt találtak maguknak, és inkább Mo-on élnek, jobban szeretik, mint pl. Németországot, Észtországot, Finnországot, Olaszországot, stb. És Mo-on akarják nevelni a gyerekeiket.
Ja;és az is szeret Mo-on élni, aki Mo-on akarja a gyerekét fölnevelni.
Szerintem kevés ember NEM szeret Mo-on élni, aki kipróbálta máshol is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!