Ki szeret Magyarországon élni?
Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 18:26
4/14 anonim válasza:
Akinek mély a zsebe tele húszezressel az jól érezheti magát ha egészséges
5/14 anonim válasza:
Andy Vajna, Mészáros Lőrinc, Habony Árpád lájkolta a kérdésed.
6/14 anonim válasza:
Én szeretek itt élni pedig nem vagyok gazdag, csak egy atlag középosztálybeli, de mindenem megvan és boldog vagyok.
7/14 anonim válasza:
Én is.
(Az ország nem egyenlő az Országházban púposkodó gyökerekkel.)
8/14 anonim válasza:
5: Ők már nem itt élnek :)
Kérdező: Én! Sok helyen jártam már a világban, de nem volt olyan hely (akármennyire is tetszett) ahol el tudtam volna képzelni az életem hosszú távon.
10/14 anonim válasza:
Jelen pillanatban nem, és ez évek óta így van. Nem látom a kiutat, azt hogy változás lenne a jövőben. Nem vagyok megelégedve azzal ami történik. Korrupciót látok, hálapénzt, szegénységet, sok alkoholistát, sok irigy rosszindulatú embert, és sokak szemébe a depressziót. Nagyon rossz így az ország. Nagyon rossz felé haladunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!