Ti örültök neki, hogy Magyarországra születtetek?
Kedves Amerika fan!
Amerika csak a gazdagoknak jó,a szegényeknek ott sem jobb,mint Magyarországon.
Még Németországban szociális segélyből is meglehet élni.
Svédországban vagy Norvégiában élnék szívesen.
Igen. Máshol jobban élnek? Lehet, de egy rakat országban meg igen rosszul! Persze, mi lett volna, ha az USA - ba születsz, de mi lenne ha ma Ghana - ban, vagy Nigériában élnél?
Én elvagyok itt, de ha nagyon akarnék fognám magam és élnék máshol. (A munkahelyem már így is külföldi).
Szerintem te tettél fel ma egy hasonló kérdést, átmásolom onnan a válaszomat:
" [link]
Ezen lista alapján nálunk 57 országban jobb az egy főre jutó GDP. (Noha ez nem tévedhetetlen mutatószám arra vonatkozóan, hogy hol éljek jobban-rosszabbul, de közelítésnek megfelelő.)
Ebben az 57 országban megközelítőleg 1 milliárd 358 millió ember lakik. A világ népessége 7 milliárd 300 millió fő. Ez alapján a világ lakosságának 18-19%-a él jobban nálunk és 81-82% rosszabbul.
Nem tudom te hogy látod, de szerintem ez inkább azt jelenti, hogy még mindig össze kéne tenned a két kezedet és napi 12 órát imádkoznod minden létező istenhez vagy akármihez azért, hogy ide születtél.
Az EU-n belül valóban a rangsor vége felé vagyunk, de szerintem az ilyen szövegezéssel feltett kérdés, mint amit te is feltettél, teljesen értelmetlen. Egyáltalán nem kispénzű és szegény emberek lakják az országot világviszonylatban, de még Európán belül (mint kontinens) sem vagyunk rossz helyen."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!