Szerintetek mennyire reprezentatív ez az oldal?
Hála az égnek, nem reprezentatív :)
A divatpártok mennek itt is leginkább.
Nem reprezentatív a teljes népességre. Egyébként akármilyen internetes oldallal ugyanez a helyzet, mert a netezök koreloszlása sem homogén.
Persze attól függ, hogy mire szeretnél reprezentatív csoportot találni.
Én nem gondolom azt, hogy kampányoldalnak használná bárki is. Ez csak egy "bonyolult" kérdésre leadott egyszerű válasz!
Ami úgy tudom a jobbikosok kiváltsága, legalábbis ezt láttam a tévében, úgyhogy biztos igaz.
Az egyszerű válaszok pedig sosem igazak. Ami egyszerű, az hazugság. Egyszerű válasz = hazug válasz. Ezt is mondták az RTL-n, úgyhogy biztos igaz ez is.
Ha megnézed, például a híradóban is, mindig minden kérdést bonyolultan válaszolnak meg! (Bár nem tudom hogyan csinálják, hogy mégis belefér a nem egyszerű válasz 30 másodpercbe, a nem egyszerű kérdéssel együtt.)
A kérdésre válaszolva, nem reprezentatív, mert itt egyértelműen több a Jobbik szimpatizáns, mint az "utcán".
Eleve az internet felhasználok között sok a jobbikos, főleg az olyan netezők között, akiket érdekel a politika, illetve akik nem csak iwiwezésre és MSN-re használják a netet.
Szerencsére nem.
"Eleve az internet felhasználok között sok a jobbikos"
Magyarul a naiv fanatikus fiatalok, akik még nem tudják, hogy mi a politika.
"Magyarul a naiv fanatikus fiatalok, akik még nem tudják, hogy mi a politika."
Lényeg, hogy aki fiatal, internetezik és jobbikos, az csakis naiv lehet:)
Még szerencse, hogy a tévé és a pártlapok felvilágosítják az idősebbeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!