Te szoktad nézni a Politika kategória toplistáját?
2015. dec. 13. 21:23
1/7 anonim válasza:
Ahhoz képest hogy imádom heccelni a primit`v szélsőjobbereket és mindig lepontoz az egész csordájuk, egész jól állok :)
4/7 anonim válasza:
" imádom heccelni a primit`v szélsőjobbereket és mindig lepontoz az egész csordájuk, egész jól állok :)"
Te nem "hecceled", hanem mulattatod a primitív csordáddal a szélsőjobbereket. :D
5/7 anonim válasza:
Jééé, van ilyen? :D
Amúgy előkelő helyen vagyok.
"Neked jelenleg 690 pontod van, ezzel az eredménnyel 24. vagy a toplistán."
6/7 anonim válasza:
Nem tudtam, hogy van ilyen, de most már van értelme az életemnek, hogy el tudom helyezni magam a GYK alternatív valóságában.
7/7 A kérdező kommentje:
Na akkor mindenki megnyugodott! Én első 10-ben benne vagyok, még is reggel a kenyérért ugyan annyit fogok fizetni mint eddig! :D
2015. dec. 13. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!