Politika kategóriában sok a jobbikos vagy a MSZP-s? Vagy ki ki?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert itt mindenkit lepontoznak és kíváncsi lennék,hogy mért.2014. ápr. 5. 21:10
1/14 anonim válasza:
ezt én sem értem, mert akármilyen kérdéshez írok csak azt látom hogy a pontozás az nagyon van nyomva, de sok lehet azt sem tudja mi az a 3 jel ott oldalt, és csak rányom.
máshogy nem tudom elképzelni.
2/14 anonim válasza:
Majd ahogy telik az idő megszokod.
És ezt nem lehet eldönteni, hogy kik vannak többen.
Kérdés, időszakfüggő, satöbbi.
3/14 A kérdező kommentje:
A toplista első hogyan toplista első?
2014. ápr. 5. 21:14
4/14 anonim válasza:
Úgy veszem észre, hogy kevesebb a Fideszes, vagy legalábbis nem pontoznak.
Remélem holnap elmennek szavazni!
5/14 anonim válasza:
Itt kb. 75%-ban kommunisták vannak, ők pontozgatnak...
6/14 A kérdező kommentje:
Elmennem én meg válaszolok és felpontoztok.Megbeszéltük?
Nem is érdekel ám a százalék csak nem szeretnék 0% alá menni :)
2014. ápr. 5. 21:17
8/14 anonim válasza:
Az MSZP-s balliberális a sok.
Mindenkit lepontoznak.
9/14 A kérdező kommentje:
Elöbb dicsőitettem a MSZP-t és lepontoztak mit a répát.
2014. ápr. 5. 21:25
10/14 anonim válasza:
Hónaponként változó, de most durva jobbikos többség van a választások miatt, de májusra jó részük el fog tűnni, pont úgy, ahogy megjelentek márciusban. Jó illusztráció a mindenbe komcsikat látó előttem szóló és a jelenleg 78%-ra való felpontozása. Ugyanez minden Jobbik-kormányt vizionáló marha esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!