A női önmegvalósítás csúcsa a gyerekszülés?
https://www.youtube.com/watch?v=yS-s962SjJQ
1.08-ig nézzétek a videót, a kérdésem arra vonatkozik.
Fiatal nő vagyok és mélységesen felháborít, hogy nekem az önmegvalsítás koronája az kéne, hogy legyen, hogy szülök X gyereket.
Ennél kicsit többre vagyok képes, ahogy szerintem rengeteg más nő is. Egy férfi életének akkor miért nem az a csúcsa, hogy megtermékenyít egy nőt és aztán felneveli a gyermekét? Tudtommal, egy gyereket ketten csinálnak, nem csak a nő. Még a fidesznél is.
Előtte mondta, hogy nem akarja azt, hogy az emberek az önmegvalósítás akadályát lássák a családban és a gyerekekben, ezt gondolta tovább, és akárhogy is nézzük nem mondhatta, hogy a férfi szül gyereket.
Amúgy azt mondta, hogy "unokákat szüljenek nekünk" azaz nem a fiatalságnak szólt a beszéd, és akiknek szólt, és releváns(azaz van gyerekük) azok nem negatívan értik
(nem az jön le nekik, hogy nem képes másra, elvégre akiknek szólt, már tudják, hogy mire voltak képesek), amit mondott.
"Ennél kicsit többre vagyok képes"
Mi az ami több ennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!