Miért ilyen alacsony színvonalúak az M1 élő kapcsolásai? Hiszen rengeteg pénzből működnek.
Én nagyon szeretem az M1-et, a legértelmesebb és leghitelesebb műsorokat ők adják. Nagyon sok szakembert is behívnak akikkel beszélgetnek. Az ott lévő hírolvasók illetve a beszélgetős műsorvezetők is nagyon rokonszenvesek.
De ezek az élő kapcsolások..... amikor megy a híradó és a helyszínől akarnak valakit kapcsolni, akkor látn az izgalmat a bemondó arcán, hogy vajon sikerülni fog-e a kapcsolás. Az első kérdés mindig az, hogy "hallasz-e minket?". Erre a kérdésre gyakran nem érkezik válasz. Amikor viszont összejön a kapcsolás, akkor gyakori eset az is, hogy a minőség valami elképesztő ordenáré, kb 800 pixelből áll a kép ami szaggat, és a hang is visít. A minap volt hogy ilyen kapcsolást közvetítettek, és ment egy jó 20 másodpercig, ezalatt azon filóztak hogy még meddig szégyelljék magukat a kapcsolás minősége miatt. Végül kikapcsolták és elnézést kértek a hanghibáért, ami már-már szállóigévé vált az M1-en.
Sokszor még egy telefonos beszélgetést sem tudnak megfelelő minőségben közvetíteni. Más tv ezt megoldja rendesen, ott nincsenek ilyen problémák - ott más minőséggel van baj.
Ennek ellenére én szeretem az M1-et, de nem értem miért nem tudják ezeket már megoldani.
"[...]a legértelmesebb és leghitelesebb műsorokat ők adják."
A Rex-felügyelőre vagy a Borostyánra gondoltál?
A pénz nem pótolja a szaktudást.
Amikor átalakultak "nemzetivé", kirúgták a régi öreg rókákat, az új munkaerőt meg nem a szaktudás, hanem a "nyelvtudás" alapján válogatták.
1:
Nem értem miért írsz ide idiótaságokat, de nem is érdekel különösebben.
Aha...nagyon "értelmes" és "hiteles" műsorok...
Alapból hogy lenne már hiteles egy politikai párt által létrehozott médium? Az egész egy propaganda csatorna.
Na meg azok a "szakértők". Nem szakértők azok, csak "színészek" akik a birka nép szájába adják a szavakat. Aztán meg ugye az összes megy bégetni egymásnak hogy "a tévében is megmondták". Legutóbb a terrortámadások kapcsán hallottam "szakértőt" aki azonnal meg szakértette hogy "itt nem az történt hogy, hanem az történt hogy..." és komplett konteóval állt elő, úgy hogy még a franciák sem tudtak semmit, nem hogy mi...
De legalább masszívan lehet benne tisztára mosni a pénzt, mert hogy ez a halom amatőr nem került ennyibe, az is biztos...
" a műholdas TEKnológia ördöge"
"A Rex-felügyelőre vagy a Borostyánra gondoltál?"
az adásszünetre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!