Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi az esélye...

Szerintetek mennyi az esélye egy esetleges magyarországi terrortámadásnak?

Figyelt kérdés

Most hallottam,hogy ma reggel Bamakoban egy hotelban túszul ejtettek 170 európait,és épp ezekben a percekben gyilkoják őket..

Miért ne lehetne pont egy magyarországi hotel a terroristák kiszemelt helyszinei között?

Európai ország vagyunk

NATO tagok

magyar emberek nagy része keresztény..

Tökéletes célpont lehetnénk a terroristák szemében..

Miért irják sokan,hogy ide biztosan nem jönnek robbantgatni?!

Szerintem teljesen esélyes a dolog..

Bár nagyon nagyon remélem,hogy ilyen sosem fog bekövetkezni,itt nálunk..

2015. nov. 20. 11:54
 1/8 A kérdező kommentje:
*gyilkolják
2015. nov. 20. 11:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiben nem lehetünk biztosak. Gyakorlatilag a világ bármelyik pontján lehet terrortámadás, annyira elszaporodtak ezek a muszlim vallási fanatisták. Ráadásul MO. Európa szinte közepén van, Budapest azért elég nagy város, ráadásul Orbán volt az első aki komolyabban fellépett a migránsok ellen, és a kerítés is az ő ötlete volt. A fővárosban is rengeteg muszlim él, ki tudja ők mikor fognak bekattanni és robbantani egyet. Azért kisebb mégis az esélye mert Mo. nem nagyhatalom, katonailag sem avatkozik bele a háborúkba, így ezek az őröltek nem veszik figyelembe. Szerintem félni nem kell, csak résen kell lenni.
2015. nov. 20. 12:00
 3/8 anonim ***** válasza:
1-2-őt elengedtek,azokat,akik tudtak idézni a Koránból.Úgyhogy tessék tanulmányozni a Koránt.
2015. nov. 20. 12:01
 4/8 A kérdező kommentje:

igen,igen... azt én is láttam,hogy párat elengedtek.

Félelmetes ez az egész..

Sosem tudni,hogy hol lesz a következő támadás.

Borzasztó...

2015. nov. 20. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Es azt sem tudod, mikor gazol el egy auto egy reszeg soforrel...

Nem elbagatelizalni akarom a temet, csak rohej, hogy attol rettegsz, amire nagyon csekely eselyed van, a terrortamadashoz kepest kvazi eletveszelyes kozlekedes meg fel sem merul benned... Ezzel pont azt ered el, amit a terroristak akarnak: hirverest csinalsz es rettegsz - ES TERJESZTED - mas szoval az o mocsodek propagandajukat terjeszted te, es sok-sok ezer tarsad...

2015. nov. 20. 12:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Szerintem csinálnak ők elég hirverést maguknak..

Minden ember erről beszél

Ezt pedig nem lehet meg nem is kell megakadályozni.

Az pedig persze hogy félelmetes, ha belegondolsz mit érezhettek azok az emberek akik akkor ott este Bataclanban voltak,vagy épp mekiben vacsiztak.

2015. nov. 20. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Az esely minimalis.

Bamakoban sem ez volt az elso tamadas.

2015. nov. 20. 13:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem lehet? Dehogynem...

Ezzel megmutatjok, hogy celt ernek, hiszen megtesszuk, amit elvarnak tolunk. Pontosan az tortenik, amit akartak.

2015. nov. 20. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!