Most akkor háború lesz? Mo. Benne lesz? A szeretet legyőzheti a terrort?
A szeretet legyőzheti e a terrort részt úgy képzeltem, hogy pl. a minap kiállt egy iszlám férfi Párizs egyik terére, bekötött szemmel, nyílt karokkal, valami volt egy kartontáblára írva a lába elé, (talán valami olyasmi üzenet, hogy az iszlám vallás nem egyenlő az iszlám állammal) és a francia emberek sorban megölelték őt.
Emellett rendeget más iszlám vallású kitesz a közösségi oldalukra képeket, amin táblán tartján maguk elé: "Not in my name!" vagyis: "Ne az én nevemben!" tehát elítélik az ISIS cselekedeteit.
Igen, háború lesz, és háború volt idáig is csak nem érintett mminketennyire, és sajnos azt kell mondanom, hogy lesz is háború.Ha észrevetted, háború mindig volt, sajnos ez az emberiség velejárója.
Nagyon szép az, amit a szeretetről írtál és is szeretet és világbéke párti vagyok, de ez nem ilyen egyszerű.Nem minden ember születik egy boldog családba és tudja értékelni az emberi élet és a szeretet fontosságát.
Írtad ezt az ölelkezős dolgot.Ez mind szép és jó, de nem fog sokat segíteni, a terroristákat nem hatja meg, akinek beteg az elméje azzal nem sokat lehet kezdeni.
Háború van.
A szeretet meg nem győzi le a terrort, se ebben az esetben, se a hétköznapi életben.
Bullshit, ki nem állhatom ezt a "szeretet mindent legyőz"-t.
Ez egy balf.asz hozzáállás, az agresszív csak az agresszióból ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!