Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Az ISIS miért nem támadja a...

Az ISIS miért nem támadja a zsidó vallást?

Figyelt kérdés

Tudom,volt a kóser bolt, ahol 4-en meghaltak, de az igazából nem egy szervezett támadás volt.

Volt egy videójuk, amelyben üzentek Európának, ott is az látható, amint egy feszületet borítanak le, valamint az üzenetben elhangzik ez:

"Le fogunk csapni a bálványra

A keresztre, és a bálványimádókra"

De Izraelben miért hajtanak végre merényleteket, avagy ha mégis, miért nem hallani róla?Vagy európai zsinagógákat miért nem érnek szervezett támadások?

Elvégre ők is "hitetlenek", és jelen vannak Európában.

Kérdezhetném,azt is,hogy a buddhistákra miért nem csapnak le, de én azért a zsidókról érdeklődök mert ők eleve ellenszenvesek a muszlimoknak, és Európában is relatíve nagy számban jelen vannak.

(Értem,hogy a franciák elleni támadás nem feltétlen vallási alapon történt, de az is mindenképpen benne volt)

2015. nov. 16. 15:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Alap törekvésük....

[link]

2015. nov. 16. 15:42
 2/16 A kérdező kommentje:

Ezt még nem láttam, de a médiában erről miért nem beszélnek?

Továbbá azon kívül,hogy valaki leírja, miért nem történt még komolyabb atrocitás?Akár az izraeli zászló elégetése, vagy ami kitelik az I.Á.-tól?

Tehát keresztényeket öltek, templomokat gyújtottak már fel, kereszteket borogattak, de a zsidó vallás ellen semmi.

2015. nov. 16. 15:45
 3/16 anonim ***** válasza:
Hidd el mikor ezt bejelentette az ISIS minden híradóba volt róla szó meg neten is. Amúgy a MOSZAD biztos nagyon dolgozik hogy nem történt semmi de biztos lesz idővel valami...bár ne legyen sehol semmi én azt kívánom.
2015. nov. 16. 15:52
 4/16 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nem támadja?
2015. nov. 16. 16:10
 5/16 anonim ***** válasza:
Fura hogy az oroszokat sem támadják pedig ott is van egy csomó elnyomott sivatagicigány. Lehet hogy akkor az oroszok állnak mögötte?
2015. nov. 16. 16:11
 6/16 anonim ***** válasza:
A zsinagogakat eddig is fegyveres orok vedtek, pont az ilyen robbanto barmok miatt.
2015. nov. 16. 16:15
 7/16 A kérdező kommentje:

Az oroszokat nem támadják?Mi van a repülőgéppel?

"Visszavesszük [a Kaukázust]

És nem engedjük többé

A sötét erők hatalmát

A Kreml a miénk lesz

Az Urál visszatér

A hitetlenek megremegnek

A sariát akarjuk [Tatárföldön]

Az orosz várost az [Allah hatalmas] fogja sokkolni

Itt Moszkvában!

Aki élni akar

Fizetnie kell [a nem-muszlimok adóját]

Ha nem veszi fel az iszlámot"

Ez nem fenyegetés?

2015. nov. 16. 16:17
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem, a fenyegetes az amikor 10 buckalako felrobbantja magas es megol 100 embert.
2015. nov. 16. 16:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Mert Izrael jól őrzött ország, ahol óvatosak az emberek. Azért annyi a késelés, kődobálás, gázolás mert mást nem tudnak csinálni az ott élő arabok.
2015. nov. 16. 16:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Izraelben alapból minden nap megy a balhé a palesztinok miatt.. Viszont ott pont ezért ha valaki elfingja magát, akkor 2 percen belül ott a katonaság aki rendet vág.
2015. nov. 16. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!