Az ISIS miért nem támadja a zsidó vallást?
Tudom,volt a kóser bolt, ahol 4-en meghaltak, de az igazából nem egy szervezett támadás volt.
Volt egy videójuk, amelyben üzentek Európának, ott is az látható, amint egy feszületet borítanak le, valamint az üzenetben elhangzik ez:
"Le fogunk csapni a bálványra
A keresztre, és a bálványimádókra"
De Izraelben miért hajtanak végre merényleteket, avagy ha mégis, miért nem hallani róla?Vagy európai zsinagógákat miért nem érnek szervezett támadások?
Elvégre ők is "hitetlenek", és jelen vannak Európában.
Kérdezhetném,azt is,hogy a buddhistákra miért nem csapnak le, de én azért a zsidókról érdeklődök mert ők eleve ellenszenvesek a muszlimoknak, és Európában is relatíve nagy számban jelen vannak.
(Értem,hogy a franciák elleni támadás nem feltétlen vallási alapon történt, de az is mindenképpen benne volt)
Ezt még nem láttam, de a médiában erről miért nem beszélnek?
Továbbá azon kívül,hogy valaki leírja, miért nem történt még komolyabb atrocitás?Akár az izraeli zászló elégetése, vagy ami kitelik az I.Á.-tól?
Tehát keresztényeket öltek, templomokat gyújtottak már fel, kereszteket borogattak, de a zsidó vallás ellen semmi.
Az oroszokat nem támadják?Mi van a repülőgéppel?
"Visszavesszük [a Kaukázust]
És nem engedjük többé
A sötét erők hatalmát
A Kreml a miénk lesz
Az Urál visszatér
A hitetlenek megremegnek
A sariát akarjuk [Tatárföldön]
Az orosz várost az [Allah hatalmas] fogja sokkolni
Itt Moszkvában!
Aki élni akar
Fizetnie kell [a nem-muszlimok adóját]
Ha nem veszi fel az iszlámot"
Ez nem fenyegetés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!