Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek Magyarországon...

Szerintetek Magyarországon rossz élet van?

Figyelt kérdés

végülis a többségnek megvan minden, amire szüksége van...

lakás, autó, étel, telefon, internet stb.

2015. nov. 15. 17:48
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
44%

A medián fizetés 180 ezer Ft, vagyis az emberek fele ennél többet keres (a másik fele kevesebbet).

Lakást jellemzően Nyugaton sem vásárolnak az emberek, inkább bérelnek.

2015. nov. 15. 19:39
 22/43 anonim ***** válasza:
A kérddés az,hogy mihez képest?A "Nyugathoz" képest például igen.Számtalan afrikai,ázsiai országhoz képest nem.Igazából,ez a kérdés így "értelmezhetetlen",hiszen minden viszonyítási alap kérdése.
2015. nov. 15. 20:34
 23/43 anonim ***** válasza:
82%

A medián 180?

Szerintem ettől jóval alacsonyabb,én olyan 130 körül tippelek.

Inkább átlagra gondoltál szerintem,nem mediánra.

2015. nov. 15. 23:08
 24/43 anonim ***** válasza:

Utolsó,nyilván viszonyítás alap.

De a kérdező demagógiát csempészett a kérdésbe.

Mert szerinte itt mindenkinek van mindene.Lakás,autó,telefon.

Csak azt elfelejtette hozzátenni,hogy a 80-90%-nak ezek mind hitelből vannak.

2015. nov. 15. 23:09
 25/43 anonim ***** válasza:

Igen,lakást nyugaton sem vehet mindenki,de ott az albérletek megfizethető áron vannak.

Itt meg nem meg a legkisebb rossz,az ha a szüleiddel élsz,már akinek van választása.

Olyan is van,akinek az egész fizuja elmegy,mert kénytelen támogatnia a szüleit.

2015. nov. 15. 23:11
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább átlagra gondoltál szerintem,nem mediánra."

Az átlagfizetés magasabb, mint a medián fizetés, mert a magas fizetések az átlagot felfelé húzzák (és ezért torzít).

2015. nov. 15. 23:12
 27/43 anonim ***** válasza:
90%

"Igen,lakást nyugaton sem vehet mindenki,de ott az albérletek megfizethető áron vannak."

ilyen amikor a hülye osztja az észt.

nyugaton alaphangon is 600-800 euró egy valamire való albérlet.

ha ez neked megfizethető, akkor hajrá aranyapám, lehet menni.

és neeem, nem 6000-8000 eurót keresnek a nyugati mosogatók, egy sima hétköznapi bolti eladó sem keres többet 1300 eurónál, akkor a fele fizetése el is ment albérletre.

pont mint nálunk.

bírom mikor az ostobák osztják az észt, és megmagyarázzák a semmit.

egyébként meg tisztában van mindenki mivel jár a részletre vásárolt elektronikai cucc, hogy a törlesztés ideje alatt mennyit romlik az értéke.

ezzel aztán nem mondtál újat, még ha úgy is érezted.

2015. nov. 15. 23:29
 28/43 anonim ***** válasza:
88%

Ti tenyleg azt gondoljatok hogy itt Nyugaton mi nem kolcsonnel veszunk lakast vagy hazat?

Hat rosszul hiszitek. az atlag dolgozo ember (sot az atlagon feluli is) az esetek legalabb 70 % ban 20-30 eves hitelre veszi a lakast. az mas kerdes hogy ezt ritkan elik meg vegig ott, mi is eladtuk 15 ev utan es 3 szoros volt a haszon azzal szemben amennyiert vettuk. de a kovetkezo nagyobb es jobb minosegu hazhoz is vettunk fel kolcsont. Mivel az erteke ennek is boven elerte mar a tobbszoroset a vetelnel felvett hitelnek ha valami gond van eladjuk es veszunk valami olcsobbat helyette.

en nem ertem hogy gondoljatok hogy a rongyos kis szazezres fizetesbol hitel nelkul majd hazakat vagy lakast vesztek? mikor? addig otthon ultok az anyatok szoknyajan? erre mondjak hogy gyava nepnek nincs hazaja. Ezert van a mamahotelben a 40 eves fiatal mert mindentol be vagytok szarva. a hiteltol, a vallalkozastol a hazassagkotestol es mindentol. igy soha nem lesz se lakasotok se csaladotok.

2015. nov. 17. 13:32
 29/43 anonim ***** válasza:

"valamire való albérlet"

Ja,hát tudom valakinek csak a belvárosban,plazma TV-s albérlet felel meg.

2015. nov. 17. 15:46
 30/43 anonim ***** válasza:
87%

"en nem ertem hogy gondoljatok hogy a rongyos kis szazezres fizetesbol hitel nelkul majd hazakat vagy lakast vesztek? "

ha még ráadásul megszavazzátok a nyakunkra az egykulcsos adót,akkor meg pláne soha nem lesz semmi.

Ja,értem.

Az,hogy valaki lakhasson valahol,az valami luxus,hogy ne a híd alól menjen dolgozni,és a gazdagok luxuséletéhez asszisztálni.

Mit gondolsz nyugaton mikor rakják ki a megtelt táblát?

Az a baj,hogy természetesnek veszitek,hogy kizsákmányolnak titeket.

Család?Ki akar családot?

Én csak privát életről beszéltem.A család ettől még nagyon messze van.

A családnak semmi értelme abban a tekintetben,hogy az egyik szülő a fél életét külföldön éli le.

Az én szüleim kapcsolata is erre ment rá,mert apám sosem volt itthon.

Ez nem család,hanem olyan,mint valami bérkapcsolat.

2015. nov. 17. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!