Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyhogy hirtelen ennyire sok...

Hogyhogy hirtelen ennyire sok embert érdekel az Orosz gép katasztrófája meg minden más?

Figyelt kérdés

Ugye a Párizsban történt merénylet után több helyen megemlékeztek a gyászolók. Egyik közösségi oldalon a profilképekkel is. Erre a provokátorok jöttek hogy az Orosz gép katasztrófájáról bezzeg nem emlékeztek meg. Van aki még a Közel-keleti konfliktust is idehozza, közben amúgy eddig nem érdekelte. Csak ez a szöveg hogy belekössenek a Francia zászlóba. Arról nem beszélve van aki még Trianont is idehozza. Közben a ma Franciaországban élők nem tehetnek arról.

Szóval mi ez a bődületes rosszindulatúság kampány? Miért jó a Magyaroknak ha egymást "szapulhatják"? Ugye nem kell elmondani hogy aki profilképet akar cserélni az a maga ügye. Szerintem senki ne szóljon bele abba ki és hogyan gyászol vagy együtt érez.

2015. nov. 15. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
28%
Sok beteg ember olvas kuruc.info-t meg oroszhidfoallas.ru-t.
2015. nov. 15. 10:23
 2/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
69%

"Szerintem senki ne szóljon bele abba ki és hogyan gyászol vagy együtt érez."

Aki nem rak ki francia zászlót, az nem érezhet együtt? Aki megkérdezi, hogy te most akkor az orosz áldozatokat nem is gyászolod (mivel te zászlóval gyászolsz a jelek szerint), az mindjárt rossz ember, mert feltesz egy kérdést?

"Miért jó a Magyaroknak ha egymást "szapulhatják"?"

A francia-orosz zászlós dolog nem csak a magyarokra áll. Nem csak a magyarok borulnak francia zászlóba, és nem csak a magyarok nem kezdték el az orosz zászlózást. De naponta, vagy akár óránként is változtatgathatnátok a zászlókat ahhoz alkalmazkodva, hogy éppen hol haltak meg emberek értelmetlenül.

Én egyszerűen képmutatásnak tartom azt, hogy X emberről megemlékezel, Y emberről meg nem. Pedig se X-hez, se Y-hoz nincs semmi közöd, csak épp X ember halálát felkapták, Y-ét pedig nem. És ez valóban nem csak az aktuális francia-orosz zászlókkal kapcsolatban van így. Sajnos valószinűleg nem az utolsó terrortámadás volt, kíváncsi vagyok, hogy akkor most minden terrortámadás után változni fognak-e a profilképek. Ha nem, akkor jogos marad a képmutatás jelzőm.

2015. nov. 15. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
20%

"Miért jó a Magyaroknak ha egymást "szapulhatják"?"

Mert Magyarok vagyunk, lételemünk a gyűlölködés.

2015. nov. 15. 10:29
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

az orosz repülőgép szerencsétlenség még nem bizonyított, hogy valóban terrorista merénylet miatt zuhant/robbant volna fel.

ha bár az olyan ember, aki párhuzamot von a két eset között, egyszer rettenetesen demagóg, és ostoba, másfelől tájékozatlan is.

péntek este kb 150 embert legyilkoltak, akik semmi kockázatot nem vállaltak, hiszen csak szórakoztak, sztm ez elég szörnyű, hogy ártatlanul lemészárolták őket az ISIS nevében.

ellenben a repüléssel, ami ha nem is kockázatos, de van benne veszély, legalábbis nagyobb esélye van valakinek meghalni egy lezuhanó gépben, mint egy koncert közben golyóval a fejében.

mind a két eset borzalmasan értelmetlen, viszont akik kritizálják az emberek együtt érzését a fészbúkon való francia zászlós profil képek miatt, azok ostoba buta és tájékozatlan emberek (nagyrészt sztm gyerekek lehetnek)

2015. nov. 15. 10:50
 5/5 Koplárovics Béci ***** válasza:

"az orosz repülőgép szerencsétlenség még nem bizonyított, hogy valóban terrorista merénylet miatt zuhant/robbant volna fel. "

Amíg az ISIS bevállalta, és nem bizonyítják, hogy nem az volt, addig szerintem terrorcselekménynek számít.

"ellenben a repüléssel, ami ha nem is kockázatos, de van benne veszély, legalábbis nagyobb esélye van valakinek meghalni egy lezuhanó gépben, mint egy koncert közben golyóval a fejében. "

Tehát szerinted terrortámadás és terrortámadás között van különbség? Értelmetlen halál és értelmetlen halál között van különbség? Aki eleve kockázatot vállal, az nyugodtan meghalhat? MErt az írásod ezt sugallja...

"akik kritizálják az emberek együtt érzését a fészbúkon való francia zászlós profil képek miatt, azok ostoba buta és tájékozatlan emberek"

Én nem az együttérzésüket kritizálom, sőt én magam is együttérzek a családokkal, barátokkal, csak a képmutatásukat. De szerintem főleg az eléggé tudatlan, a "trendet" követő emberek változtatták meg a profilképüket, főleg azért, mert mások is...

2015. nov. 15. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!