Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Oroszország mikor adja vissza...

Oroszország mikor adja vissza a II. világháború alatt elrabolt magyar magántulajdonból származó műkincseket?

Figyelt kérdés
Állítólag több ismeretlen Csontváry is van köztük pl.

2015. nov. 13. 11:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Te hülyegyerek, nem szerintem volt politikailag felszabadítás, hanem a szovjetek szerint!

Mit bizonygatod nekem, hogy nem volt az?

2015. nov. 13. 15:46
 12/15 anonim ***** válasza:

'Te hülyegyerek, nem szerintem volt politikailag felszabadítás, hanem a szovjetek szerint!

Mit bizonygatod nekem, hogy nem volt az?'

Először is, nem hülyegyerekezünk, én sem hordtalak le tökfejnek. Másodszor, lehet konkretizálni, ugyanis megfogalmazásod nem kellően egyértelmű. Abból nem lehet leszűrni, melyik félre gondolsz.

2015. nov. 13. 16:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát egy normális ember leszűrte volna a "gaz, náci elnyomásból".
2015. nov. 13. 16:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyébként pedig a szovjetek véleményére magasról teszek. Ők felszabadításként adták elő, de attól még nem az volt.
2015. nov. 13. 16:06
 15/15 anonim ***** válasza:

'Hát egy normális ember leszűrte volna a "gaz, náci elnyomásból".'

Csak megsúgom, rajtad kívül trollok és más nem normális egyének is bebüfögik ezt a szóhasználatot. Néha van akkora kavarodás ebből kifolyólag, h szabályosan rá kell kérdeznem, komolyan gondolja-e az illető, amit leírt.

2015. nov. 13. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!