"Ha semleges döntéshozó lettél volna." Ilyen akkor és ott nem lehetett volna döntéshozo. Még résztvevö sem.
2014. jan. 16. 08:51
2/14 anonim válasza:
kb ugyanígy
2014. jan. 16. 09:17
3/14 anonim válasza:
Kicsit beljebb tolva a magyar többségű részek felé.
2014. jan. 16. 09:22
4/14 anonim válasza:
Minimum úgy, hogy a magyar-lakta települések azok hozzánk tartozzanak. De ez mindegyik határra igaz, Felvidékre, Délvidékre, mindre.
2014. jan. 16. 09:27
5/14 anonim válasza:
Én is amondó vagyok, hogy ott és akkor nem lehetett semleges döntéshozó. Nem olyan volt a helyzet.
Aki a magyar településeket ide csatolta volna, annak üzenem, hogy tanulmányozza a topológia nevű tantárgyat. Akkor megérti esetleg, miért kivitelezhetetlen az elképzelése (még akkor is, ha puszta ránézéssel azonnal mindenkit meggyőzne, hogy ne ellenkezzen vele). Az az ország, amit így kapna, egy nagyobb kupacból, és sok sok pöttyből állna. Két, esetleg három nagyobb különálló rész elméletileg még elképzelhető volna (gyakorlatilag azonban nem), de annál több technikailag kezelhetetlen.
2014. jan. 16. 09:36
6/14 anonim válasza:
Nem tudom mi ez a szélsőjobbos tévképzet, hogy a világtörténelem során valaha is a vesztesnek akármilyen beleszólása volt abba, hogy épp hányan és hogyan kúrják seggbe.
2014. jan. 16. 10:24
7/14 anonim válasza:
6-os hogy jön most ide a szélsőjobb????
2014. jan. 16. 12:02
8/14 anonim válasza:
#6 na ja
2014. jan. 16. 12:04
9/14 anonim válasza:
A történelmi romániába nem hagytam volna kárpátokat , Felvidék teljes egéssze Magyar maradt volna , kicsit bementem volna Szerbiába is , nem csak a Vajdaságot , Kárpátalja és Múravidék maradt volna mint Nagy-Magyarországon .
Semleges félként pedig Romániát hozzácsatoltam volna teljesen mint Autonóm területet , ez lett volna a Trianoni büntetés xD .
2014. jan. 16. 14:36
10/14 anonim válasza:
Teljesen igazságos határt húzni marha nehéz, de közelíteni úgy lehetett volna, hogy a magyar-román-határ fő vonalát úgy húzzuk meg, hogy Temesvár, Arad, Nagyvárad környéke még Magyarországhoz tartozzon, illetve a Székelyföld (Kolozsvár és Marosvásárhely között, a kettőt pedig egy, mondjuk, 15 km-es korridor kötné össze a mai E60-as út mentén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!