Szerintetek nem színvonalon aluli ami itt folyik? (infó lent)
Figyelt kérdés
Pár hete böngészgetem a politika témát is és feltűnt, hogy minden nap van kérdés Hitlerről, szkinhedekről, hungaristákról, zsidó összeesküvésekről. Az aktuálpolitikai kérdések is kimerülnek annyiban, hogy mocskos mszp,fidesz,jobbik,stb. Biztos, hogy így kéne politizálni? :
Természetesen tisztelet a csöppnyi kivételnek.
2010. márc. 17. 21:39
2/13 A kérdező kommentje:
Ejjha :D Komolyabb a baj mint hittem :D
2010. márc. 17. 21:46
3/13 anonim válasza:
Ez már csak így megy itthon :D
5/13 anonim válasza:
Még nem válaszoltál.
Tulajdonképpen miről kellene beszélnünk?
Mit szólsz?
Egyszer felvetettem, és 4-en válaszoltak rá.
Éljen!
6/13 anonim válasza:
Tényleg romlott a színvonal, sok az ilyen süket kérdés vagy kérdésnek álcázott gagyi propaganda. De azért még bőven maradt értelmes felvetés is, én legalábbis ki tudom élni magam ezen a téren (is). És azt se bánom, ha az említett vonulat is megjelenik, mert mutatja a valóságot, különösen azt, hogy a tinik és a fiatalok körében milyen a gondolkodás, a tájékozottság, hol tartanak. Ez nem valami szívderítő, de jó róla tudni.
7/13 anonim válasza:
Első vagyok.
A pártpolitika engem sem érdekel!
Cseszek rá magasról!
De vess fel valami jót, és beszélhetünk róla...
8/13 anonim válasza:
Szerintem rendben van itt minden. Míg az orkokat utálják nincs baj. Majd ha már előre köszönünk nekik akkor kezdhetsz aggódni. :)
9/13 bumbi02 válasza:
hidd el nem csak téged zavar..politikai témában szinte egy kérdést nem lehet már találni ahol ne lenne indulat.. pedig nem kéne benne indulatnak lenni
10/13 anonim válasza:
Kérdező!
Kérdésem hozzád, hogy mi a véleményed a Kenyai külpolitikai Miniszter nyilatkozatáról az Kanadai bálnavadász sztrájkot illetően?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!