Tegyük fel hogy létezik egy esetleges háttérhatalom, és valóban manipulálnak minket a médián keresztül és valami nagy tervük van. Mi a problémátok ezzel?
mindig kell valami amitől retteghetnek az emberek, addig legalább van miről beszélniük.
az ugyan olyan mint a vallás, annak sincs semmi értelme, mégis több száz millióan élnek egy 2000 évvel ezelőtt írt mesekönyv alapján.
Tegyük fel hogy létezik és átveszik a hatalmat...
Nos onnantól kezdve azt csinálnak amit akarnak. Persze hosszútávon. Szépen apránként fogják megvonni az emberi jogokat.
Mert mondjuk ha én kerülnék világhatalomra én is arra törekednék hogy megszilárdítsam azt és ezt csak az emberi jogok megvonásával lehetséges.
Az már egy másik kérdés hogy én nem vágyom erre a hatalomra.
Komoly a kérdés. Vannak birkásítható személyiség-típusok, jobban mondva egyenesen birkásításra váróak és vannak individum-alapúak, tehát igénylik a saját terveket, gondolatokat, tetteket. Személy szerint félni nem félek attól, hogy valami félkegyelműeknek szánt szinten írt szöveggel eltérítenek vagy a 3-4 varázsklisét ismétlő reklámblokkok lobotomizálják az agyam.
Rég jártam már a témát feldolgozó vesztőhelyen, így új, hogy a Walt Disney is "benne van". Édes jó istenem! Inkább tanulnátok valamit vagy hasznosítanátok magatokat karitatív tevékenységek mentén, haszontalan hívőembertársak.
Tegyük fel. De minek? Ismeretlen dolgokról persze könnyű vitázni, hiszen senki se tud cáfolni. Igaz, indokolni se.
A média manipulál. De nem ezért és úgy, ahogy gondolod. A média valakié. Annak érdekei vannak, amit érvényesíteni akar. És hogy ez könnyebb legyen, mindenkit megtéveszt, aki hagyja magát. Jó sokan hagyják. Zömük még azt se tudja, hogy hagyja.
A háttérhatalom olyan primitív módon nme létezik. Léteznek viszont kőgazdag emberek és országok, akik és amelyek még több pénzt akarnak, és megtehetnek majdnem mindent, mert hagyják nekik. Mindenki ezt teszi, csak aki csóró és buta, nem tud tenni semmit, aki meg az ellenkezője, igen. Mindössze erről van szó.
Meg a nagyobb szervezetek - ha nevezhetjük így.
UNICEF m, WHO, ENSZ pl.
Tisztelem őket a munkájukért, de készüljünk fel arra, hogy az orvos is ember, politikus is, tehát hibázhat. Akkor mit kezdenek a fentebb említettek egy tömbb szerencsétlenséggel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!