Mit gondoltok Jeszenszky és Czeizel Endre nézeteiről? Valóban létezik az ő "fajelméletük"?
Jeszenszky Géza egyszer előadást tartott az egyik magyar egyetemen erről a dologról.
Főleg beszélt a cigányokról, az askhenázi zsidók "belterjességéről".
Jeszenszky nézeteit maga a híres Czeizel Endre (orvos, genetikus) is igazolta.
"születéssel és származással kódolt viselkedéskultúra"
Jeszenszky és Czeizel nem egy utcasarki kocsmából szabadult emberek, hanem mindkettő elismert értelmiségi.
Czeizel különösen híres.
A napokban beszélgettem erről egy szintén egyetemi oktató barátommal, aki egyetértett ezekkel a nézetekkel.
Ahogy mondta, manapság tabu ilyenekről beszélgetni,egyfajta politikai korrektség, pedig sok igazság van ezekben a dolgokban.
1. Tetelezzuk fel, hogy van belterjesseg. Ebben az esetben - legalabbis ami a zsidokat illeti - jo par Nobel dijas tudost, kituno szineszeket, irokat, zeneszeket hozott ez a belterjesseg.
2. Hany millio askenza zsido el Europaban es a vilagon? Kb. 8-9 millio. Ezen az alapon a magyarsag legalabb annyira "belterjes".
Valamiért úgy emlékeztem, hogy Czeizel cáfolta Jeszenszkyt. Innentől meg amit a kérdező ír, egyszerűen hazugság. De azt gondoltam, biztos rosszul emlékeztem. Hát nem:
http://www.youtube.com/watch?v=SJb_20pXfx4
Akkor szeretném látni a kérdező forrását. Az egyetemi oktató barát azt mondta, az nem forrás, még mielőtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!