Az senkit nem zavar, hogy már a gyűjtögetőket is adóztatni akarják? Koldusadó mikor lesz? Vagy van már?
Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 13:13
11/14 anonim válasza:
Kell a pénz az új stadionra, bocsánat ARÉNÁRA. Hatmilliárd forint közpénzből.
12/14 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű,hogy ez a kormányt a legszegényebbek nem érdeklik.Inkább a kezükre taposnak ahelyett,hogy segíteni próbálnának.Ez van. Sokkal fontosabb ennél az olimpiai páyázat,meg teleszórni az országot futballstadionnal.Itt jegyzem meg:az nb1 egy-egy fordulójában,jó ha 15-20000 néző(6meccs)kimegy,de nagy valószínűséggel,ez már a "kozmetikázott" szám.Nem baj. 100dtadiont,ezeret,s a haza fényre derül!
13/14 anonim válasza:
7:Adózik is,nem csak a vásárolt élelmiszerek után,de minden után,amit vásárol.Ez az ÁFA.Viszont mielőtt a legelesettebbeket megadóztatnák,előbb tisztességesen megkapargathatnák a képviselő urak,hölgyek adóbevallását,költségtérítéseit(útiköltség, lakhatási támogatás,stb.,stb.),mert értem én,hogy nekik ez jár, de ezesetben egy kicsit hitelesebben pofázhatnának.
14/14 anonim válasza:
Bocsi,nem adóbevallást,hanem vagyonnyilatkozatot akartam írni.Bár szerintem,tökmindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!