Milyen állat szimbolizálhatná Magyarországot?
Hé a csimpánz miért lett leszavazva?
Szardobálásban nagyon jók vagyunk már, teljesen találó lenne!
Csak egy egyszerű kérdést írtam ki,de a sok agysérült már jön a magyarellenes hülyeségeivel,ismét nem csalódtam a politika kategória hikomatjaiban.
Csak ha ilyen rossz,szar minden,akkor miért nem költöztök át a balkánra vagy felőlem akár a jó ....
Csodaszarvas, turulmadár.
Esetleg puli vagy földikutya.
"Csak egy egyszerű kérdést írtam ki,de a sok agysérült már jön a magyarellenes hülyeségeivel,ismét nem csalódtam a politika kategória hikomatjaiban."
Szerintem éppen az a szánalmas, ahogy mindenkit magyarellenesnek nevezel, amiért nem ugyanazt gondolják, amit te. Nézz körül, milyen helyzetben van az ország, milyenné tették azok az idióta, TÉNYLEGESEN magyarellenes szemétládák, akik vezették és vezetik a mai napig. Ide, ebben a helyzetben nem turulmadár, sas meg mindenféle címerállat való, hanem birka, döglött papagáj meg hasonlók, mert ez az ország jelen pillanatban, ezekkel a vezetőkkel és ezzel a cselekvésre képtelen néppel igenis erre hasonlít.
"Csak ha ilyen rossz,szar minden,akkor miért nem költöztök át a balkánra vagy felőlem akár a jó ...."
Azért b+, mert egy csomóan ITT akarnak élni, ebben az országban, a szülőföldjükön, amit szeretnek, még ha te ezt kétségbe is vonod, csak nem ebben a szarkupacban, amit csináltak belőle. Valakinek ki kell mondani, hogy ez szar, ez az ország a szakadék szélén van és vissza kellene rángatni onnan, még akkor is, ha ez azzal jár, hogy néhány vezetőt lámpavasra lógatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!