Jogos lenne megfosztani őket a szavazati joguktól?
18 58 vagyok.
persze igenis szégyen h ezeket a dolgokat valaki nem tudja, de egy szavazati jogtól való megfosztást nem indokolja.
Egy kettőt talán jogos lenne a videón lévők közül, de nem az összeset aki nem ismeri a történelmet. Nem lehet mindenki olyan fanatikus mint te, kérdező.(erre ne is mond hogy te nem vagy az)
Én akár hogy akarom, nem tud érdekelni a történelem, de attól még lehet rálátásom, nem vagyok kevésbé magyar attól hogy nem verem a mellemet.
De tegyük föl, szavazás előtt mindenki kitöltene egy tesztet, általános műveltségről és töritudásról. Az garancia lenne arra hogy foglalkozik, érdekli a politika, figyeli az eseményeket(híreket)? Nemigen...
"Én elfogadom a nép akaratát"
úgy néz ki nem mindenki akaratát fogadod el.
Igazad van! De attól h vki rossz töriből, még a mostani dolgokról lehet döntése, vagy a gazdasághoz érthet.
Én olyan tesztet csináltatnék velük hogy mennyire látják át az összefügéseket, mennyire vannak képben a jelennel kapcs, és mennyire befolyásolhatók. De ez így lehetetlen.
Egyet értek veled abban, hogy aki semmirevaló, és még ennyivel se tiszteli meg a Hazáját, az ne is szóljon bele semmibe.
Amugy meg nyugi. Most csak személyekről döntesz, nem törvényekről. Arról döntesz csak kit juttatsz hatalomra, semmi több, ne is álmodozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!