Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jogos lenne megfosztani őket...

Jogos lenne megfosztani őket a szavazati joguktól?

Figyelt kérdés
Http://www.youtube.com/watch? V=S1O_SlpY3m8&feature=player_embedded
2010. márc. 16. 17:34
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
A link nem tudom, h. miért nem jó. Egyébként csak a tegnapi fókuszból egy részlet, amiben felmérték, h. az utca embere mit tud a nemzeti ünnepünkről (márc.15.). Eredmény azt sem tudták, h. ki az a Petőfi..csak így röviden.
2010. márc. 16. 17:57
 12/31 anonim ***** válasza:
El venném tőlük. Egy általános osztály negyedik osztályos gyermekkel állnak egy szinten. Mivel a gyerekeknek nincs, nekik se legyen!
2010. márc. 16. 17:58
 13/31 A kérdező kommentje:
17.58 Egyetértek. Egy magyar embernek alapvető kötelessége, h. tudja, h. pl. ki volt Petőfi Sándor, vagy, h. ne keverje a Nemzeti dalt a Himnusszal.
2010. márc. 16. 18:06
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
miköze van március 15-nek a szavazati joghoz??
2010. márc. 16. 18:23
 15/31 A kérdező kommentje:
Egy olyan ember ne döntsön a magyar emberek sorsáról, akinek fogalma sincsen, h. mit ünneplünk március 15-én, vagy ki az a Petőfi Sándor, a Nemzeti dal helyett pedig a Himnuszt kezdi el mondani!!!!! Ez szégyen!!! Ezek nem magyar emberek.
2010. márc. 16. 18:32
 16/31 anonim ***** válasza:
persze, aztán később kevesebb támogatást kapjanak, kevesebb orvosi kezelést a tb-ről, aztán kevesebb fizetést...
2010. márc. 16. 18:35
 17/31 A kérdező kommentje:
Mondtam én egy szóval is, h. ilyesmiket szeretnék? Nem, nem is erről van szó. De látom nem nagyon érted.
2010. márc. 16. 18:38
 18/31 anonim ***** válasza:

valamivel el kell kezdeni. joguk van a választáshoz, mint a segélyhez, mint a munkához.

ha megfosztjuk őket a választási jogtól, simán meglehet minden mástól is fosztani őket.

'Egy olyan ember ne kapjon a magyar emberek adójából szánt segélyekről, akinek fogalma sincsen, h. mit ünneplünk március 15-én, '

2010. márc. 16. 18:43
 19/31 A kérdező kommentje:
Nem, én a döntési jogát venném el azzal, h. megfosztanám a szavazati jogától. Sok ember azt sem tudja, h. hogyan működik Mo. kormányzása. Ez az ünnepi felmérés is azt bizonyítja, h. mennyire nincsenek egyesek tisztában alapvető dolgokkal, csak bemennek és teszik az x-et annálkül, h. értenék, h. mi folyik körülöttük. Ilyen emberek ne dönthessenek. Aki nem hajlandó megtanulni, h. pl. mit is ünneplünk a nemzeti ünnepeinken, akik azt sem tudják, h. kik azok az aradi vértanúk, azok nincsenek tisztában a magyar történelem alapvető eseményeivel, azok a szavazzáson se vegyenek részt. A segély, tb... stb más kérdés, nem arról van szó. De kikérem magamnak, h. egy ilyen ember elmenjen, és döntsön az én sorsomról is. Tudod, én hiszek abban a régi mondásban, h. "a történelem az élet tanítómestere".
2010. márc. 16. 18:52
 20/31 anonim ***** válasza:

az más az hogy nem ért valaki a politikához aztán elmegy és találomra szavaz valakire.

de van aki ért a politikához, látja mi folyik Mo.-n de pontosan nem tudja, hogy Petőfi a Nemzeti dal írta-e vagy a Himnuszt.

2010. márc. 16. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!