Mit gondoltok a hungaristák ezen álláspontjáról?
"A választási aktivitás gyakorlatilag maga az impotens tétlenség. Elmegyünk, behúzzuk az ikszet, majd hátradőlünk, és várjuk a csodát. Ami persze elmarad. A pártaktivisták munkája pedig elpazarolt energia. Ténykedés a tétlenségért."
(jövönk.info - Választási passzivitás - aktív ellenállás)
"A hungaristák álláspontja, hogy nem kell megdönteni a fennálló rendet, hanem saját magától fog összedőlni, ők pedig csendben kivárnak."
Ami azt illeti, az ő kis rendszereik is rohamosan összeomlottak a történelem során, úgyhogy remélem várhatnak még pár százezer évig, mire valami rendszerhiba folytán újból garázdálkodhatnak négy hónapig.
1. Ki mondta, hogy én pl. hungarista vagyok? Miért támadsz ismeretlenül?
2. Egy rendszer szerinted 4 hónap alatt mennyire teljesedhet ki? Összeomlás - külső fegyveres leverés... Gondolom érzékeled a különbséget. Háború közben, mialatt a világ legnagyobb hadserege ostromolja a fővárost, kíváncsi lennék, te milyen rendszert építenél ki. :) Könnyen dumálsz majdnem 70 év távlatából hülyeségeket.
3. Azt már meg sem említem, hogy a kérdésre persze nem méltóztattál válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!