Hungaristák! Ti hogyan lettetek hungaristává?
Mit értesz hungarista alatt?
A nemzeti radikálisokat ne nevezd hungaristának. Hungarista az aki Szálasi eszméit követi, a többi az nem hungarista.
Én eléggé ilyen felfogású vagyok. Arra pedig nincs válasz, hogy hogy lesz az ember hungarista, egyszerűen megismer egy bizonyos irodalmat, világnézetet, utánajár, aztán csatlakozik egy mozgalomhoz. Az utánajárást pedig megelőzik személyes tapasztalatok. Érzi az ember, hogy valami nincs rendben, és keresi a válaszokat....
Van, akinek a vonót teszik be a bölcsőbe,
van, akinek a Vonát!
Hungaristák alatt a hungaristákat értem.
Akinek van egy esze az látja hogy nem egészen klappol Vonáék eszméje a hungarizmussal.
"De egy humortalan! :DDD"
Tényleg az :))
Pedig fel volt neki dobva a labda. Na de biztosan messze intelligensebb annál, hogy a Poeta non fit, sed nascitur klasszikust megbecstelenítse holmi hungaristákkal. ;)
"A párt és a magyar gárda nyilvánvalóan hungaristák (és neonácik)"
Ez az utóbbi időben kezd megváltozni, a jövőben ketté fog válni(vagy már meg is történt) a két irányzat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!