Szerintetek lesz háború?
a terroristák ellen összefognak az emberek?
mi lesz a migráns áradattal?
mi folyik a világban?
Válasz.
lesz háború.
A terroristák ellen összefognak (na persze nem nyiltan csak fű alatt). Hagyják, hogy az oroszok újra teret nyerjenek a közel keleten. Asszadra a sajtóban köpködni fognak, de semmit nem tesznek. A szír "forradalmárok vagy elfogadják az új helyzetet, vagy lehúzhatják a rolót (persze lehet, hogy Asszad is engedni fog...sőt biztos).
A jelenlegi helyzetben Kína és Irán az új versenyző, ami nem biztos, hogy Amerikának és az Oroszoknak tetszik, tehát őket lehet, hogy megpróbálják kihasználni, vagy kiszorítani.
Háború bizonyára lesz, most is van elég sok helyen.
A terroristák ellen nem lehet összefogni, mert a terrorizmus egy hadviselési mód, stratégia (a közvetett megközelítés egyik alfaja).
A migráns áradat jelentős része nem kap menekült státust, vissza lesz toloncolva. A maradék, akik maradhatnak (de az egész 'menekültáradat' is) elenyésző szám a legális bevándorláshoz képest, amiben szintén dominálnak a közel-keleti, afrikai származású emberek, akiktől rettegtek.
A világban sok minden folyik, itt tőlem nem messze például a Duna folyik.
Köszönöm a válaszokat!
Én személyszerint minden ilyen dologtól rettegek.
Nagyon sokszor álmodtam/álmodok ilyenekről és már kezdek nagyon beparázni.
Persze lehet csak azért, mert éjjel-nappal ezen kattogok..
"Én személyszerint minden ilyen dologtól rettegek."
Jól is teszed. Rettegj.
"Én személyszerint minden ilyen dologtól rettegek.
Nagyon sokszor álmodtam/álmodok ilyenekről és már kezdek nagyon beparázni.
Persze lehet csak azért, mert éjjel-nappal ezen kattogok.."
Lehet, hogy esetleg el kéne menni dolgozni és akkor nem érnél rá ilyen baromságokkal foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!