Ti beszélgettetek menekültekkel? Ha igen, mit tapasztaltatok?
Olyan embereket válaszait várom, akik látták őket, látták a viselkedésüket, (nem képeken és videókon) beszélgettek velük, kapcsolatba léptek velük. Milyen emberek ők? Tényleg a háború elől menekülnek? Utal bármi is arra, hogy meg akarnak minket téveszteni az iszlám terjesztése érdekében? Tényleg agresszívak, vagy magyarázható a viselkedésük azzal, amin keresztülmentek? Ha esetleg van valaki, aki már volt hasonló szituációban, mint ők, kellett menekülnie, az ő tapasztalataikat is várom (hogyan viselkedtek, mi volt a reakciójuk).
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat, sokat segítene a tisztán látásban!
Kérem, hogy CSAK azok válaszoljanak, akik beszéltek menekültekkel, látták őket vagy valamilyen kapcsolatba léptek velük vagy megéltek már hasonlókat.
Köszönöm!
A Keletiben elsétáltam köztük vagy ötvenszer (minden nap kétszer) amíg tele volt velük minden. Nekem elég kulturáltnak tűntek. Ültek, beszélgettek, ettek. Nem volt nagy kupi. Koszosak és büdösek voltak, de ez el is várható ha valaki egy aluljáróban él napokig, hetekig. Baromi sok volt a gyerek és nő, gondolom akik egyedül jöttek azok hamar eldöntötték hogy inkább sétálnak. Egyáltalán nem viselkedtek agresszívan, pedig laptop volt nálam, és először kicsit izgultam hogy megpróbálhatják elvenni. De semmi ilyesmi nem volt. Amikor a nagy "tüntetések"-kel volt tele minden, akkor is teljesen nyugodtan végig lehetett sétálni köztük. Én nem találkoztam semmilyen erőszakos viselkedéssel.
Beszélni nem beszéltem velük.
Engem személy szerint sokkal jobban zavartak a kamerások, akik bele akartak mászni az arcomba.
Persze !
- Ambele !
- Mungaki pengi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!