Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Minek dobálták a migránsok a...

Minek dobálták a migránsok a gyerekeket? Most kórházban vannak.

Figyelt kérdés

Mi értelme volt?

Azért, mert átdobja még nem kap semmilyen plusz jogosultságot, csak nagyobb az esélye, hogy elkeveredik.

Főleg, hogy most kórházban vannak ezek a gyerekek, mert megsérültek.

Az apja/anyja meg nem jöhet beérte.

2015. szept. 17. 10:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Picit gondoljatok már bele, képzeljétek magatokat a helyükbe. Biztos, hogy mind ilyen aljas, szemét, gyerekét gyűlölő szadista állat? Az senkinek nem fordult meg a fejében, hogy akkor abban a pillanatban úgy látta, hogy a gyerekének az az egyetlen esélye a túlélésre, ha egy esetleges sérülést megkockáztatva átdobja a kerítésen? Hogy azt is megkockáztatja, hogy esetleg soha többet nem látja viszont a gyerekét, de ezzel legalább esélyt ad neki?! Nem tudom, hogy én meg tudnám-e tenni ilyen helyzetben, de minden tiszteletem azé, aki önmagát, a gyerekével való kapcsolatát feláldozva megteszi ezt a gyermeke jövőjéért!
2015. szept. 18. 11:53
 12/13 anonim ***** válasza:

előző: nem "mind" de van aki..

" de ezzel legalább esélyt ad neki?! Nem tudom, hogy én meg tudnám-e tenni ilyen helyzetben, de minden tiszteletem azé, aki önmagát, a gyerekével való kapcsolatát feláldozva megteszi ezt a gyermeke jövőjéért!"

Egészen biztos vagyok benne, hogy nem erről van szó!

Egy végtelenül erőszakosan aljas dolog - ahogy a Keletinél tették: felemelve csecsemőt - pontosan lehetett látni: ez az érv - és ezért nekik majd minden szabad (majd pár év múlva) Miért nem Szaúd-Arábiában dobják át a g 6-10 gyereket? 3 millió ember befogadására alkalmas LÉGKONDICIONÁLT sátrak vannak! üresen. Van pénzük, a Kőhöz vezető út egy részét is légkondicionáltak - magyar mérnökök is dolgoztak király bácsi ezen megható tervén!

Egy menekült sem menekül arra - muszlim állam, muszlim jogrenddel és nem hatódik meg az átdobott csecsemőn, lelövi és kész.

[link]

[link]

az ENSZ

2015. szept. 18. 12:48
 13/13 anonim ***** válasza:

+folyt: az ENSZ főbiztos a szerint

"szívtelen, idegengyűlölő és iszlamofób ország vagyunk. Szerinte a magyar hatóságok tegnapi intézkedései a déli határnál "a nemzetközi jog színtiszta megsértését" jelentették. Úgy véli, a jelenlegi kormány politikájának középpontjában a xenofóbia és a muszlimok gyűlölete áll.

[link]

A cukker főbiztos a jordániai királyi család sarja...

BTW Jordánia mit tett az emberi jogokért, a szegényekért, a bevándorlókért? A főbiztos mit tett a halomra lefejezett kopt ls egyéb keresztényekért????

2015. szept. 18. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!