Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Minek dobálták a migránsok a...

Minek dobálták a migránsok a gyerekeket? Most kórházban vannak.

Figyelt kérdés

Mi értelme volt?

Azért, mert átdobja még nem kap semmilyen plusz jogosultságot, csak nagyobb az esélye, hogy elkeveredik.

Főleg, hogy most kórházban vannak ezek a gyerekek, mert megsérültek.

Az apja/anyja meg nem jöhet beérte.

2015. szept. 17. 10:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%

Így próbálta kikényszeríteni azt, hogy őt is beengedjék.

Már most terrorizálnak minket.

Ebből is látszik miféle emberek ezek...

2015. szept. 17. 10:47
 2/13 anonim ***** válasza:
43%

eddig is a kölkeiket használták minden féle akarat érvényesítésre.

van jó pár példa, aki nyomon követi a híreket, az tudja nem csak itt nálunk hanem Európa szerte a kölköket használják pajzsként.

amúgy nem dobták, hanem átlökték.

mivel nem bírt átmászni így valamelyik idióta mikor a kerítés tetején voltak akkor átlökték őket magyar oldalra.

gondolom hogy ne akadályozzák meg abban őket, hogy át tudjanak mászni.

mivel egy kis gyerek nem olyan fürge mint egy felnőtt, így lassabban tudott volna csal átmászni.

ez még csak a kisebbik "gond", rengeteg szülő a kiskorú (nem fiatal korú 14-18 éves) hanem bőven 14 év alatti gyereket hátra hagy, mert vagy nincs már kedve tovább cipelni, vagy egyszerűen nélkülük könnyebben átjutottak magyar oldalra.

ez még korábban volt, a szerbek mondták hogy rengeteg szülő nélküli kis korú van elhagyva a szerb határ környékén, akiknek a szülei már lehetséges hogy németeknél vannak.

gondolom úgy vannak vele a szülők, hogy majd utánuk viszik a hatóságok, vagy ha nem az se baj, majd csinálnak újat a Kánaán földjén, aki már 100% tisztes Európai polgár lesz.

2015. szept. 17. 10:58
 3/13 anonim ***** válasza:
8%
a rendorok nagyon rendesek voltak vissza is dobhattak volna oket, sot kezilabdameccset is lehetett volna jatszani. micsoda ember az aki kepes a gyereket atdobni egy ilyen keritesen belekalkulalta hogy esetleg a gyerek szornyethal vagy fennakad valahol? barmok>
2015. szept. 17. 13:20
 4/13 anonim ***** válasza:
6%

Azért mert állatok

,

2015. szept. 17. 13:44
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
#4 állat ilyet nem csinál... Rohadt aljasság kell ehhez, ember alatti állapot.
2015. szept. 17. 13:49
 6/13 anonim ***** válasza:

nem mintha nem szarnám le a pontozást, viszont érdekelne a #2-es válaszom miért lett lepontozva?

mikor a tényeket írtam le....?

semmi elfogultság nincs benne, ez történt-történik jelenleg.

viszont akik lepontoztak, valami nagyon komplexusos emberkék lehetnek, hogy nem akarják elfogadni mi zajlik a világban.

idióták.

2015. szept. 17. 13:57
 7/13 anonim ***** válasza:

6 nem potoztalak

l - régebben ha hallottam ilyet, hogy "azért sérült annyi gyerek mert oda teszik őket, ami katonai célpont " stb akkor fel voltam háborodva, hogy ilyet ember nem csinál. Most viszont a saját szemmel is láttam: képesek voltak csecsemőt, kisgyereket maguk elé tartani a Keletinél - "érvként" - most meg ez az átdobálás -

na, azt mondom, elég, ember alatti állapot ez - ami pedig nem állati, mert az állat védi a kicsinyét - ez bizony démonikus. A megromlott ember nem állat lesz, hanem démonikus.

2015. szept. 17. 14:54
 8/13 anonim ***** válasza:
*nem pontoztalak le
2015. szept. 17. 14:55
 9/13 anonim ***** válasza:

4-es és 5-ös válaszadóknak:

Ha az anyakengurut sarokba szorítják, egyszerűen kidobja az erszényéből a kölykét, vagyis őt áldozza fel! És ez nem vicc, mert olvastam róla

2015. szept. 17. 20:01
 10/13 anonim ***** válasza:
érdekes ez a kengurus -nem hallottam még. De mi emberek vagyunk, nem állatok és ez felháborító aljasság!
2015. szept. 17. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!