Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Én természetesen támogatom a...

Én természetesen támogatom a menekültek befogadását és segítését, de nem egészen értem a viselkedésüket. Ti igen?

Figyelt kérdés
Tudom hogy megváltozott Európa, de nekem eszembe nem jutna átmenni egy határon sehol a világon jogtalanul, nem átkelőhelyen. Én félnék hogy lelőnek. És fordítva sem értem, hogy miért engednek be valakit mindenféle ellenőrzés nélkül, hiszen a sok menekült közé, simán belekeveredhet bárki, drogcsempész, nemzetközi körözött emberek, bárki. És azt sem értem, hogy miért rohannak át őrült módjára, mint aki az életéért fut. Az világos hogy hasonló helyzetben a szír határon átjön, de hogy a további országok határain miért gátfutásban, jogtalanul, bujkálva és tömegben rohamozva kell átmenni, azt nem értem.

2015. szept. 15. 08:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
próbálj meg az amerikai határon átszaladni, lelőnek, mint egy kutyát, de én mondjuk a román vagy a szerb határon se mertem volna néhány hónappal ezelőtt
2015. szept. 16. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!